ΚΟΣΜΟΣ

Νικόλ Μινέτι: «Είχα δεσμό με τον Σίλβιο»

Νικόλ Μινέτι: «Είχα δεσμό με τον Σίλβιο»

Τον ερωτικό της δεσμό με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε η Νικόλ Μινέτι, πρώην περιφερειακή σύμβουλος του Μιλάνου, κατά την κατάθεσή της στο δικαστήριο, στο πλαίσιο της υπόθεσης «μπούνγκα-μπούνγκα».


Η 28χρονη Μινέτι, οδοντοτεχνίτης και πρώην πολιτικός, κατηγορείται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία. Κατά την κατάθεσή της τόνισε ότι «με τον Μπερλουσκόνι υπήρχε πραγματική αγάπη, ένας κανονικός δεσμός, με συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον».

«Μόλις τον γνώρισα με σαγήνευσε αμέσως με τη χαρισματική του προσωπικότητα. Πρώτα γίναμε φίλοι, και μετά από λίγο, άρχισε ο δεσμός μας», προσέθεσε.

Ωστόσο, αρνήθηκε ότι οργάνωσε τα «καυτά πάρτι της βίλας του Άρκορε», όπως την κατηγορούν οι εισαγγελείς. «Δεν ήξερα ότι η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα ήταν ανήλικη. Δεν οργάνωσα και δεν χειρίστηκα απολύτως τίποτα, διότι δεν είχε στηθεί κανένας περίεργος μηχανισμός», υποστήριξε η πρώην περιφερειακή σύμβουλος της κεντροδεξιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.

O εισαγγελέας του Μιλάνου έχει ζητήσει την καταδίκη της Νικόλ Μινέτι σε επτά χρόνια κάθειρξης και σε δια βίου στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.