ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει η δασκάλα με το baby oil και τις χειροπέδες: «Μακάρι να΄χαμε όλες ένα 17χρονο για στοματικό»

Σοκάρει η δασκάλα με το baby oil και τις χειροπέδες: «Μακάρι να΄χαμε όλες ένα 17χρονο για στοματικό»

Την αθώωση της ασυγκράτητης Βρετανίδας δασκάλας που έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της και για τις πέντε κατηγορίες που αντιμετώπιζε αποφάσισε δικαστήριο του Μάντσεστερ.

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστή μετά από επτά ημέρες, η 54χρονη Deborah Lowe ξέσπασε σε κλάματα, αφού νωρίτερα είχε παραδεχθεί πως είχε σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο μαθητή της καθώς «κολακεύτηκε» από το ενδιαφέρον του περνώντας μια κρίση μέσης ηλικίας.

Εμφανίστηκε μάλιστα μετανοιωμένη υποστηρίζοντας ότι μετά το περιστατικό άλλαξε εντελώς τη ζωή της, αφού όχι μόνο χώρισε, αλλά παραιτήθηκε από το γυμνάσιο όπου δούλευε, πούλησε το διαμέρισμά της στο Τσέσαϊρ, επισκέφθηκε το Μπαλί όπου ασχολήθηκε με τη γιόγκα και το διαλογισμό, ενώ ταξίδεψε και στην Ινδία προκειμένου να «εξερευνήσει την πίστη της».

lowe0

Καθ΄ όλη δε τη διάρκεια της δίκης η Lowe ισχυριζόταν ότι η ερωτική σχέση με τον μαθητή άρχισε αφού αυτός είχε φύγει από το σχολείο και ήταν 17 ετών, ενώ συνευρέθηκαν ερωτικά περίπου δέκα φορές στο σπίτι και στο τροχόσπιτό της.

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ήταν αναστατωμένος. Προσφέρθηκα έτσι να πάω να τον πάρω και πήγαμε σπίτι μου. Φιληθήκαμε και καταλήξαμε στο κρεβάτι. Ντρέπομαι τόσο και το έχω μετανιώσει. Λυπάμαι πολύ», αποκάλυψε, προσθέτοντας με δάκρυα στα μάτια: «Είμαι συντετριμμένη . Νομίζω ότι περνούσα κάποια κρίση μέσης ηλικίας. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ντρέπομαι».

Σύμφωνα ωστόσο με την εισαγγελική Αρχή που επικαλέστηκε αδιάσειστα στοιχεία, ο ανήλικος πρώην μαθητής της Lowe ήταν 16 ετών την περίοδο που διατηρούσε σεξουαλική σχέση με τη δασκάλα. Και μπορεί να ήταν αρκετά μεγάλος για να συναινέσει σε σεξουαλική πράξη, ωστόσο η 54χρονη παραβίασε το νόμο ρίχνοντάς τον στο κρεβάτι από «θέση εμπιστοσύνης»…

«Οι τελευταίοι εννιά μήνες ήταν εξαιρετικά δύσκολοι για μένα και την οικογένειά μου. Ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία για να τους ευχαριστήσω για την αγάπη και τη φροντίδα που μου έδειξαν», εξομολογήθηκε η μητέρα δύο παιδιών, συμπληρώνοντας: «Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη από πρώην συναδέλφους, φίλους και πρώην μαθητές που μου έστελναν μηνύματα υποστήριξης».

Και κατέληξε: «Αν και ήταν εξαιρετικά αγχωτικό κατά περιόδους, είμαι χαρούμενη που καθάρισα το όνομά μου».

lowe7 copy

Νωρίτερα πάντως νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την παιδόφιλη δασκάλα από το Μάντσεστερ, είχαν δει το φως της δημοσιότητας, επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

Στο δικαστήριο εμφανίστηκαν μηνύματα που αντάλλασε η Lowe με μια φίλη της και αποδεικνύουν πως όχι μόνο ήταν έτοιμη να προσφέρει τις… υπηρεσίες και τις γνώσεις της στο νεαρό μαθητή, αλλά και να επιστρατεύσει baby oil και χειροπέδες!

«Δεν μπορούμε να έχουμε όλες έναν 17χρονο για να του κάνουμε στοματικό;», έγραψε η φίλη της, με την Lowe να απαντά: «Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν του κάνω στοματικό. Είμαι μητέρα. Αν ωστόσο στο μέλλον θέλει να ανακαλύψει τα πλεονεκτήματα μιας μεγαλύτερης γυναίκας, τότε θα είμαι εκεί γι΄ αυτόν».

«Δεν μπορώ να σε κατηγορήσω. Yummy», συνέχισε η φίλη της με τη δασκάλα να γίνεται πιο γλαφυρή: «… με ένα μπουκάλι baby oil και χειροπέδες», αφού παραδέχθηκε πως με τον ανήλικο έκανε το καλύτερο σεξ της ζωής της.

lowe11

Ο μαθητής που μπλέχτηκε στον ερωτικό ιστό της 54χρονης Deborah Lowe όταν ήταν μόλις 15 ετών, εξομολογήθηκε από την πλευρά του στο δικαστήριο με αποκρουστικές λεπτομέρειες όλα όσα έζησε - κυρίως - στο κρεβάτι της ανώμαλης δασκάλας, η οποία κατηγορείται για έξι αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

«Το σεξ ήταν τόσο άγριο που μετά αιμορραγούσα. Ήθελε να την αποκαλώ τσούλα και να τη δαγκώνω», εκμυστηρεύτηκε ο νεαρός, υπό καθεστώς φυσικά ανωνυμίας, περιγράφοντας πώς η δασκάλα του τον έριξε στο κρεβάτι στην τρυφερή ηλικία των 15.

lowe8

Τα στοιχεία που μαρτυρούν ερωτική σχέση ανάμεσα στη Lowe και το αγόρι είναι αδιάσειστα, ωστόσο ο δικαστής ήεθλε να εξακριβώσει ποια ήταν η ηλικία του παιδιού την περίοδο της αποπλάνησής του.

Η δασκάλα ισχυρίζεται ότι είχε φύγει από το σχολείο και ήταν 17 ετών, αντίθετα με τον κατήγορο που υποστηρίζει πως αν και δεν έγινε καταναγκαστικό ή εξαναγκαστικό σεξ, το γεγονός ότι ήταν μόλις 15 ετών «δεν μπορεί να καλυφθεί από το νόμο».

Μετά την ακατάλληλη κάρτα ωστόσο και η μαρτυρία του νεαρού Βρετανού έρχεται να «κάψει» την παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών, αφού φέρεται να κονιορτοποιεί και την τελευταία αμφιβολία για τη διεστραμμένη δράση της.

Σύμφωνα λοιπόν με τον πρώην μαθητή της, η δασκάλα τον έπεισε αρχικά να κάνουν τηλεφωνικό σεξ (δύο φορές όπως επιβεβαιώθηκε στο δικαστήριο) πριν τον μυήσει στα μυστικά της ολοκληρωμένης επαφής. Η ερωτική σχέση τους, δε, κράτησε μέχρι τα 17 του, ενώ μπορεί ο Βρετανός να παραδέχθηκε πως η εμπειρία του ήταν αρχικά «η φαντασίωση κάθε νεαρού αγοριού», ωστόσο αργότερα η συμπεριφορά της γυναίκας τον «φρίκαρε», με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να κρατήσει αποστάσεις.

Ως εκ τούτου την «μπλόκαρε» από τα social media, όμως τότε ήταν που η αχόρταγη Lowe άρχισε να τον πολιορκεί ακόμα περισσότερο, ισχυριζόμενη ότι τον αγαπούσε, με αποκορύφωμα την κάρτα που του έστειλε ούσα σε απόγνωση.

Deborah Lowe3

Η δασκάλα φέρεται να είχε προσεγγίσει πρώτη το νεαρό πρώτη το 2015, ζητώντας του να της δώσει το τηλέφωνό του, μέσα στην τάξη, μετά το μάθημα. Δεν έχασε μάλιστα καθόλου χρόνο, αφού σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του μαθητή, το ίδιο βράδυ τον κάλεσε στο κινητό και προσπάθησε να τον ερεθίσει με πρόστυχες περιγραφές του σώματός της.

Κατέληξαν να κάνουν τηλεφωνικό σεξ, κάτι που οι δικαστές επιβεβαίωσαν από τα αρχεία κλήσεων, μην αφήνοντας το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης από την πλευρά της Lowe.

Μετά από ένα μήνα «καυτών» τηλεφωνικών συνομιλιών, η δασκάλα πέρασε στο επόμενο βήμα του σχεδίου της, καλώντας το μαθητή σπίτι της όπου είχαν για πρώτη φορά σεξουαλική επαφή. Ο νεαρός δεν δίστασε μάλιστα να την περιγράψει με γλαφυρές λεπτομέρειες. Η 52χρονη τότε γυναίκα τού πήρε την παρθενιά, ρίχνοντάς τον ορμητικά στο κρεβάτι και γδέρνοντάς του την πλάτη με τα νύχια της!

«Ήθελε να την αποκαλώ τσούλα, να της τραβάω τα μαλλιά και να τη δαγκώνω. Της άρεσαν όλα αυτά», υποστήριξε ο νεαρός στο δικαστήριο, συμπληρώνοντας ότι πολλές φορές μετά τη σεξουαλική τους επαφή αιμορραγούσε, αφού η Lowe φτιαχνόταν να του γδέρνει την πλάτη «με τα μυτερά της νύχια»…

Η δάσκαλα δήλωνε μάλιστα τόσο παράφορα ερωτευμένη με τον νεαρό, που του ζήτησε να κάνει ένα ρομαντικό τατουάζ γι΄ αυτήν, το οποίο θα πλήρωνε η ίδια.

Όπως του είχε εκμυστηρευτεί επίσης, μαζί του είχε κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της, ενώ του έστελνε συνεχώς μηνύματα ικετεύοντάς τον να το επαναλάβουν.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η «αχόρταγη» δασκάλα κατάφερε να ρίξει στο κρεβάτι τον 15χρονο, ωστόσο όταν εκείνος το μετάνιωσε και την «μπλόκαρε» από τα social media προσπάθησε απελπισμένα να τον μεταπείσει στέλνοντας του μία κάρτα.

Η μητέρα του νεαρού έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν εντόπισε την ανάρμοστη κάρτα στο δωμάτιο του γιου της, ωστόσο ούτε στη χειρότερη μάνα… εχθρό της θα ευχόταν να δει την ίδια υπογραφή αποστολέα.

«Ποιος άλλος μπορεί να μου βγάλει την πόρνη που κρύβω μέσα μου», έγραφε στον ανήλικο μαθητή της η Deborah Lowe, προκαλώντας της σοκ και αποτροπιασμό.

Deborah Lowe7

Αν και η μητέρα κατήγγειλε τη διεστραμμένη δασκάλα αρκετούς μήνες αργότερα, τα στοιχεία εναντίον της που μαρτυρούν σεξουαλική επαφή με τον 15χρονο δεν σηκώνουν αμφιβολία, ωστόσο αυτό που φέρεται να την «καίει» περισσότερο είναι μια κάρτα ακατάλληλου περιεχομένου, μέσω της οποίας απαιτούσε να μάθει γιατί διέκοψε κάθε επαφή μαζί της.

Η κάρτα περιλάμβανε τη φωτογραφία μιας γυναίκας σκυμμένης στο χορτάρι με «καυτό» μίνι που αποκάλυπτε το εσώρουχό της και το εξής μήνυμα: «Αυτή είμαι εγώ από τότε που ανακάλυψα ότι με μπλόκαρες. Είμαι χάλια. Με έχεις μπλοκάρει και δεν ξέρω τι έκανα. Ποιος άλλος μπορεί να μου βγάλει την πόρνη μου κρύβω μέσα μου; Δεν θα ήθελα ποτέ να σε αναστατώσω, να σου κάνω κακό ή να σε κάνω δυστυχισμένο. Πες μου σε παρακαλώ τι σου έκανα. Φταίει ο γέρικος χοντρός πισινός μου; Είναι τα γενέθλιά μου και είμαι τόσο δυστυχισμένη...».

Η 53χρονη, παντρεμένη μάλιστα και μητέρα δύο παιδιών, υπέγραφε το αρρωστημένο μήνυμα με τη φράση: «Μου λείπεις τρελά, η τσούλα σου».

Deborah Lowe5 copy

Η δίκη της δασκάλας άρχισε τη Δευτέρα (09/04) στη Βρετανία, ωστόσο η ίδια υποστηρίζει ότι η παράνομη σχέση με το αγόρι άρχισε όταν είχε κλείσει τα 17 και είχε φύγει από το σχολείο. Αρνείται μάλιστα και τις έξι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου απο θέση εμπιστοσύνης που αντιμετωπίζει.

Όπως έγινε επίσης γνωστό στο δικαστήριο, η Lowe έκανε δυο φορές τηλεφωνικό σεξ με τον ανήλικο μαθητή της (στις 16 Μαρτίου για 32 λεπτά και πέντε ημέρες αργότερα για 33 λεπτά), τον είχε ικανοποιήσει και με το χέρι της, ενώ είχαν ερωτική επαφή ακόμα και μέσα στο σπίτι της. Τα περισσότερα, επίσης, από τα 144 μηνύματα που του είχε στείλει, ήταν ερωτικού περιεχομένου.

Ο νεαρός ωστόσο κατέθεσε στις αρχές πως η πρώτη τους επαφή ήταν στα 15 του χρόνια και ότι το σημείωμα ήταν αρκετά παλαιότερο. Φέρεται, δε, να είχε εξομολογηθεί στους συμμαθητές του πως αισθανόταν μεγάλη ντροπή για ό,τι συνέβη…

Και μπορεί ο κατήγορος Justin Hayhoe να παραδέχθηκε στον εισαγγελέα ότι ο 15χρονος δεν έκανε καταναγκαστικό ή εξαναγκαστικό σεξ με την Lowe, ωστόσο ήταν πολύ νέος για να καλύπτεται από το νομο.

Όλα τα σεξουαλικά αδικήματα της Lowe φέρονται να έχουν σημειωθεί μεταξύ 1 Απριλίου του 2015 και 30 Ιουνίου του 2016.

Σχετικές ειδήσεις