ΚΟΣΜΟΣ

Διεστραμμένη δασκάλα σε 15χρονο μαθητή της: «Ποιος άλλος θα βγάλει την π.... από μέσα μου;»

Διεστραμμένη δασκάλα σε 15χρονο μαθητή της: «Ποιος άλλος θα βγάλει την π.... από μέσα μου;»

Σε επιδημία τείνουν να εξελιχτούν τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων μαθητών από καθηγήτριες με διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις.

Τελευταίο θύμα ένα 15χρονο αγόρι από το Μάντσεστερ, το οποίο μπλέχτηκε στον ερωτικό ιστό μιας 53χρονης δασκάλας, η οποία αφού το αποπλάνησε, δεν άντεξε την απόρριψη και άρχισε να του στέλνει απελπισμένα ραβασάκια.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η «αχόρταγη» δασκάλα κατάφερε να ρίξει στο κρεβάτι τον 15χρονο, ωστόσο όταν εκείνος το μετάνιωσε και την «μπλόκαρε» από τα social media προσπάθησε απελπισμένα να τον μεταπείσει στέλνοντας του μία κάρτα.

Η μητέρα του νεαρού έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν εντόπισε την ανάρμοστη κάρτα στο δωμάτιο του γιου της, ωστόσο ούτε στη χειρότερη μάνα… εχθρό της θα ευχόταν να δει την ίδια υπογραφή αποστολέα.

«Ποιος άλλος μπορεί να μου βγάλει την πόρνη που κρύβω μέσα μου», έγραφε στον ανήλικο μαθητή της η Deborah Lowe, προκαλώντας της σοκ και αποτροπιασμό.

Deborah Lowe7

Αν και η μητέρα κατήγγειλε τη διεστραμμένη δασκάλα αρκετούς μήνες αργότερα, τα στοιχεία εναντίον της που μαρτυρούν σεξουαλική επαφή με τον 15χρονο είναι αδιάσειστα, ωστόσο αυτό που φέρεται να την «καίει» περισσότερο είναι μια κάρτα ακατάλληλου περιεχομένου μέσω της οποίας απαιτούσε να μάθει γιατί διέκοψε κάθε επαφή μαζί της.

Η κάρτα περιλάμβανε τη φωτογραφία μιας γυναίκας σκυμμένης στο χορτάρι με «καυτό» μίνι που αποκάλυπτε το εσώρουχό της και το εξής μήνυμα: «Αυτή είμαι εγώ από τότε που ανακάλυψα ότι με μπλόκαρες. Είμαι χάλια. Με έχεις μπλοκάρει και δεν ξέρω τι έκανα. Ποιος άλλος μπορεί να μου βγάλει την πόρνη μου κρύβω μέσα μου; Δεν θα ήθελα ποτέ να σε αναστατώσω, να σου κάνω κακό ή να σε κάνω δυστυχισμένο. Πες μου σε παρακαλώ τι σου έκανα. Φταίει ο γέρικος χοντρός πισινός μου; Είναι τα γενέθλιά μου και είμαι τόσο δυστυχισμένη...».

Η 53χρονη, παντρεμένη μάλιστα και μητέρα δύο παιδιών, υπέγραφε το αρρωστημένο μήνυμα με τη φράση: «Μου λείπεις τρελά, η τσούλα σου».

Η δίκη της δασκάλας ξεκίνησε εχθές (09/04) στη Βρετανία, ωστόσο η ίδια υποστηρίζει ότι η παράνομη σχέση με το αγόρι ξεκίνησε όταν είχε κλείσει τα 17 και είχε φύγει από το σχολείο. Αρνείται μάλιστα και τις έξι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου ούσα σε θέση εμπιστοσύνης που αντιμετωπίζει.

Όπως έγινε επίσης γνωστό στο δικαστήριο, η Lowe έκανε δυο φορές τηλεφωνικό σεξ με τον ανήλικο μαθητή της (στις 16 Μαρτίου για 32 λεπτά και πέντε ημέρες αργότερα για 33 λεπτά), τον είχε ικανοποιήσει και με το χέρι της, ενώ είχαν ερωτική επαφή ακόμα και μέσα στο σπίτι της. Τα περισσότερα, επίσης, από τα 144 μηνύματα που του είχε στείλει, ήταν ερωτικού περιεχομένου.

Deborah Lowe5

Ο νεαρός ωστόσο κατέθεσε στις αρχές πως η πρώτη τους επαφή ήταν στα 15 του χρόνια και ότι το σημείωμα ήταν αρκετά παλαιότερο. Φέρεται, δε, να είχε εξομολογηθεί στους συμμαθητές του πως αισθανόταν μεγάλη ντροπή για ό,τι συνέβη…

Και μπορεί ο κατήγορος Justin Hayhoe να παραδέχθηκε στον εισαγγελέα ότι ο 15χρονος δεν έκανε καταναγκαστικό ή εξαναγκαστικό σεξ με την Lowe, ωστόσο ήταν πολύ νέος για να καλύπτεται από το νομο.

Όλα τα σεξουαλικά αδικήματα της Lowe φέρονται να έχουν σημειωθεί μεταξύ 1 Απριλίου του 2015 και 30 Ιουνίου του 2016.

Σχετικές ειδήσεις