ΚΟΣΜΟΣ

«Αχόρταγη» δασκάλα έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της και δεν φαντάζεστε πώς την έπιασαν (vid+pics)

«Αχόρταγη» δασκάλα έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της και δεν φαντάζεστε πώς την έπιασαν (vid+pics)

Σε επιδημία τείνουν να εξελιχθούν τα «καυτά» ιδιαίτερα καθηγητριών σε ανήλικους μαθητές στις ΗΠΑ.

Πρωταγωνίστρια του τελευταίου κρούσματος δεν είναι άλλη από μια 27χρονη δασκάλα, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με 13χρονο μαθητή της στη μικρή πόλη Γκούντγιαρ της Αριζόνα.

Η αποκάλυψη προκάλεσε σοκ στη μικρή τοπική κοινωνία, καθώς - σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα - οι γονείς του αγοριού ήταν αυτοί που ανακάλυψαν τον παράνομο δεσμό της παντρεμένης με τον παιδικό της έρωτα καθηγήτριας.

Την ανάρμοστη σχέση «πρόδωσε» μάλιστα μία εφαρμογή που είχαν εγκαταστήσει οι γονείς στο κινητό του παιδιού και τους ενημέρωνε για «ακατάλληλες» λέξεις - κλειδιά που εμπεριέχονταν στα μηνύματα που λάμβανε ο γιος τους.

Το σοκ τους ήταν ακόμα μεγαλύτερο όταν ανακάλυψαν πως αποστολέας των μηνυμάτων ήταν η ίδια του η δασκάλα, η οποία γυρίζει το κεφάλι στο Brittany Zamora.

zamora2

Η «αχόρταγη» καθηγήτρια δεν δίσταζε να στέλνει ακόμα και γυμνές φωτογραφίες της στον 13χρονο μαθητή, ενώ όσα βρέθηκαν στο κινητό δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την «ολοκληρωμένη» σχέση τους εντός και εκτός του σχολείου «Las Brisas Academy», με αποτέλεσμα η δασκάλα να συλληφθεί.

Η Zamora είναι αντιμέτωπη με βαριά ποινή καθώς τη βαραίνουν δέκα κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού και μία για «διαμοιρασμό» άσεμνου υλικού σε ανήλικο..

Οι Αρχές εξετάζουν πλέον το κινητό, αλλά και τους λογαριασμούς της Zamora στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε προσεγγίσει ερωτικά και άλλους ανήλικους μαθητές.

Η κατηγορούμενη, από την πλευρά της, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση δημοσίως για το θέμα. Το μόνο που ζήτησε από τον εισαγγελέα ήταν να επιστρέψει γρήγορα στον άντρα της. Αίτημα το οποίο, όπως ήταν φυσικό, δεν εισακούστηκε...

Σχετικές ειδήσεις