ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ροναλντίνιο ΔΕΝ παντρεύεται δύο γυναίκες! Ή μήπως όχι; (video)

Ο Ροναλντίνιο ΔΕΝ παντρεύεται δύο γυναίκες! Ή μήπως όχι; (video)

Μπροστά, στην επιχείρηση κατάσβεσης της… πυρκαγιάς που ξέσπασε με την πρόθεσή του (;) να παντρευτεί ταυτόχρονα δύο γυναίκες, βγήκε ο Ροναλντίνιο, ο οποίος ωστόσο, σύμφωνα με άλλους, μπορεί να έριξε και… λάδι!

Τις τελευταίες ημέρες «οργιάζει» η φημολογία που θέλει τον πρώην σταρ του ποδοσφαίρου να παντρεύεται σύντομα, σε μια ιδιωτική τελετή στην έπαυλή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τις δύο νεαρές γυναίκες με τις οποίες φέρεται να διατηρεί σχέση.

Ο Ροναλντίνιο ωστόσο έσπασε τη σιωπή του διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα συγκεκριμένα κουτσομπολιά, καθώς δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ επίσημα ότι έχει σχέση τόσο με την Πρισίλα Κοέλιο, όσο και με την Μπεατρίζ Σούζα.

Γιατί μπορεί τα τοπικά ΜΜΕ να μεταδίδουν λεπτομέρειες για την περίεργη σχέση των τριών εραστών, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει εξελιχθεί σε συγκατοίκηση, με επόμενο πλέον βήμα το γάμο, ωστόσο ο Ροναλντίνιο ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να αποκαταστήσει καμία από τις φημολογούμενες ερωμένες του.

«Με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα γνωστοί και φίλοι. Δεν παντρεύομαι, πρόκειται για ένα τεράστιο ψέμα», τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος στο SporTV.

Έλα όμως που η πολυγαμία στη Βραζιλία είναι παράνομη και οι «κακές γλώσσες» υποστήριξαν πως ο Ροναλντίνιο ήθελε απλά να θολώσει τα νερά;

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πολλών εφημερίδων, ο Ροναλντίνιο βγαίνει με την Μπεατρίζ το 2016, αλλά διατήρησε παράλληλα και την προηγούμενη σχέση του με την Πρισίλα, η οποία είχε αρχίσει αρκετά χρόνια πριν. Ο 38χρονος φέρεται μάλιστα να κρατά τις ισορροπίες κάνοντας τα ίδια δώρα στις δύο αγαπημένες του, αλλά και γεμίζοντας τους λογαριασμούς τους κάθε μήνα με 1.500 δολάρια ώστε να αποφεύγει τη διπλή… κρεβατομουρμούρα!

Την περασμένη εβδομάδα, δε, η εφημερίδα Ο Dia είχε αποκαλύψει ότι ο Ροναλντίνιο όχι μόνο έκανε πρόταση γάμου και στις δύο γυναίκες, αλλά εκείνες είπαν το μεγάλο «ΝΑΙ»!

Την αλήθεια ίσως και να μην τη μάθουμε ποτέ…

Σχετικές ειδήσεις