Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Προσπέρασε κόσμο που περίμενε μιάμιση ώρα στην ουρά

Newsbomb

Η Σακίρα έγινε η αφορμή να «χαλάσει» το Halloween πολλών οικογενειών όταν μαζί με τα δύο της παιδιά προσπέρασε «ουρά». κόσμου που περίμενε για ώρα να μπει στον «Πύργο του Τρόμου».

Η Σακίρα δεν σταματά να απασχολεί τον ξένο Τύπο. Το όνομα της φιγουράρει στα μέσα για τον χωρισμό της από τον Πικέ, για τη φορολογική απάτη που κατηγορείται ότι διέπραξε αλλά και για τον πατέρα της που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η ποπ σταρ «χάλασε» το Χάλογουιν πολλών οικογενειών, όταν επισκέφθηκε με τους γιους της ένα αξιοθέατο που στήθηκε ειδικά για αυτή την περίοδο στην Βαρκελώνη τον «Πύργο του Τρόμου». Η ουρά που είχε δημιουργηθεί από τις οικογένειες που περίμεναν ήταν μεγάλη, αλλά η Σακίρα δεν ήταν πρόθυμη να περιμένει πολλή ώρα για να φτάσει στον πύργο.

Σύμφωνα με διάφορα ισπανικά ειδησεογραφικά sites, η 45χρονη άρχισε να προσπερνά τον κόσμο που περίμενε σχεδόν μιάμιση ώρα μαζί με τα παιδιά της.

Πηγή που επικαλείται το Socialité αναφέρει: «Άρχισαν να τους χωρίζουν όλους και η Σακίρα εμφανίστηκε με τα παιδιά της και δύο άνδρες ασφαλείας και μπήκαν κρυφά».

«Η στάση της τρόμαξε τους πάντες. Παρά τον κόσμο που φωνάζει, η Σακίρα δεν πτοήθηκε. Η οργάνωση έλεγε ότι άφηναν όποιον ήθελαν (να περάσει)» ανέφεραν σχετικά ρεπορτάζ.

«Η στάση της είναι αυτό που τρόμαξε όλους τους παρευρισκόμενους. Όλοι εξοργίστηκαν, γιατί είναι μια πολύ σκ.. εικόνα» αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί.

Η DailyMail έφερε στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή που η Σακίρα καταφέρνει μεν να μπει στον πύργο, αποδοκιμάζεται δε, από τους ανθρώπους που περίμεναν τόση ώρα στο σημείο με τα παιδιά τους.

Σχετικές ειδήσεις

Σακίρα: Συγκινεί το βίντεο με τον πατέρα της στο νοσοκομείο

«Monotonia»: Τα δάκρυα της Σακίρα και οι σπόντες στον Πικέ

Σακίρα: Το νέο τραγούδι «Monotonia» - Οι σπόντες στον Πικέ