Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Ο Χίτλερ… επέστρεψε!

Newsbomb

Με το στόμα ανοιχτό και την τρίχα… κάγκελο έμειναν Γερμανοί, όταν είδαν τον Χίτλερ να τους χαιρετά μέσα από το αυτοκίνητό του!

Στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας «Look who is back» - βασισμένης στο σατυρικό μυθιστόρημα του Γερμανού συγγραφέα Timur Vermes, «Can The Fuhrer be funny?» (Μπορεί ο Φύρερ να είναι αστείος;), το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία πουλώντας 1.400.000 αντίτυπα μόνο στη Γερμανία, πριν μεταφραστεί και κυκλοφορήσει σε άλλες 40 χώρες - οι παραγωγοί φόρεσαν στον Γερμανό πρωταγωνιστή της, Oliver Masucci, μουστάκι και μια καπαρντίνα, βγάζοντάς τον στους δρόμους ως… Χίτλερ!

Μια κρυφή κάμερα μάλιστα μέσα από το αυτοκίνητο, κατέγραφε τις αντιδράσεις του κόσμου την ώρα που ο Φύρερ τούς χαιρετούσε, ώσπου η Bild αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό!

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Χίτλερ, αφού ξυπνά από το κώμα, 67 χρόνια μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, τριγυρνά στους δρόμους του Βερολίνου ψάχνοντας – παρά την αμνησία - την αγαπημένη του εφημερίδα «The People’s Observer», για να ανακαλύψει ότι απλά δεν υπάρχει πουθενά. Γρήγορα, γίνεται celebrity στο Βερολίνο του 2011 και αργότερα διάσημος πολιτικός, ο οποίος αναρωτιέται γιατί στα περίπτερα του Βερολίνου υπάρχουν τόσες τούρκικες εφημερίδες...