Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο - σοκ: Η τρομακτική στιγμή που τουρίστες πνίγονται μέσα σε ένα καταμαράν

Newsbomb

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο – ντοκουμέντο από ναυάγιο, στην Κόστα Ρίκα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα.

Σε αυτό καταγράφεται καρέ – καρέ η βύθιση ενός καταμαράν γεμάτο τουρίστες, με τις σκηνές να κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα.

Αν και το ναυάγιο σημειώθηκε πέρυσι τον Ιανουάριο, λίγα μίλια μακριά από την ακτή, εξαιτίας πιθανότατα ισχυρών ανέμων, το βίντεο είδε μόλις τώρα το φως της δημοσιότητας.

Μία από τους επιβάτες κατάφερε να κολυμπήσει και να σωθεί, απαθανατίζοντας τις σοκαριστικές και δραματικές στιγμές με την Go Pro Camera κάμερά της. Στην αρχή μοιράζονται σωσίβια στους επιβάτες, ενώ το σκάφος δείχνει να κουνιέται ανησυχητικά υπερβολικά, μέχρι που γέρνει, ρίχνοντας στο νερό πολλούς από τους επιβάτες. Για τρεις από αυτούς, τα νερά της Κόστα Ρίκα έγιναν ο υγρός τάφος τους...

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι την αίσθηση του ανατριχιαστικού επιτείνει η αντίδραση των επιβατών μόλις αντιλαμβάνονται ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος είναι νεκρός. Επρόκειτο για ένα Βρετανό συνταξιούχο, ο οποίος βρισκόταν σε ταξίδι αναψυχής στην Κόστα Ρίκα με τη σύζυγό του.