ΚΥΠΡΟΣ

Έφοδος της αστυνομίας στον «Ναό της Αφροδίτης»

Έφοδος της αστυνομίας στον «Ναό της Αφροδίτης»

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 44χρονου Ρώσου διαχειριστή του υποστατικού που φέρεται να λειτουργούσε ως οίκος ανοχής στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Πλατρών, παρά την κοινότητα Παλώδιας, καθώς και 13 γυναικών.

Οι 13 κοπέλες, που προέρχονται από τη Βουλγαρία, τη Ρωσία, τη Ρουμανία, το Μαρόκο και τη Μολδαβία, ανέφεραν στους αστυνομικούς ανακριτές ότι ο 44χρονος τους έδινε 50 ευρώ εάν παρείχαν αγοραίο έρωτα στους πελάτες του υποστατικού, που διαφημιζόταν ως ινστιτούτο μασάζ και ευεξίας.

Αναφέρθηκε επίσης ότι οι υπό κάλυψη αστυνομικοί πλήρωσαν ο καθένας 50 ευρώ στην είσοδο του υποστατικού και παρέλαβαν ηλεκτρονικά βραχιόλια, με τα οποία μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες που παρείχε το ινστιτούτο. Επίσης, τους δόθηκαν μπουρνούζια για να φορέσουν ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκαν ότι εάν επιθυμούσαν αγοραίο έρωτα με μια από τις κοπέλες θα έπρεπε να καταβάλουν άλλα 50 ευρώ.

Οι αστυνομικοί αφού αποκάλυψαν την ταυτότητα τους, πέρασαν χειροπέδες στον 44χρονο διαχειριστή του υποστατικού, σε δυο φρουρούς ασφαλείας και σε 18 συνολικά γυναίκες, πέντε από τις οποίες φαίνεται να ήταν απλώς υπάλληλοι.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο υποστατικό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, αριθμός προφυλακτικών, ηλεκτρονικές συσκευές και τα ηλεκτρονικά βραχιόλια, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και το χρηματικό ποσό των €1,885.

Στο προσωπικό δωμάτιο μίας εκ των γυναικών που συνελήφθηκαν, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 2 γραμμαρίων περίπου.

πηγη ΠΟΛΙΤΗΣ

Διαβάστε επίσης

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε 50χρονος κρατούμενος