ΚΥΠΡΟΣ

Κυπριακές Αερογραμμές: Νέες διευθετήσεις για το επιβατικό κοινό

Κυπριακές Αερογραμμές: Νέες διευθετήσεις για το επιβατικό κοινό

Με οποιοδήποτε αδειούχο από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού ταξιδιωτικό γραφείο θα μπορούν να επικοινωνούν από σήμερα οι επηρεαζόμενοι επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών, που έχουν διευθετήσει το ταξίδι τους με ημερομηνίες αναχώρησης από 10 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου 2015, ώστε να διευθετηθεί η έκδοση νέου εισιτηρίου.

Αυτό αναφέρει επίσημη ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζεται επίσης ότι με την επανέκδοση του εισιτηρίου ο επιβάτης δεν θα έχει πλέον το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση προς οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή ασφάλεια για επιστροφή των χρημάτων του.

Όπως αναφέρεται, δικαιούχοι της πιο πάνω διευθέτησης είναι επιβάτες που κατέχουν εισιτήρια για πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών και οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση προς οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή ασφάλεια για επιστροφή των χρημάτων τους. Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι επηρεαζόμενοι επιβάτες δεν θα επιβαρυνθούν οποιοδήποτε πρόσθετο κόστος για την επανέκδοση των εισιτηρίων τους, καθώς το οποιοδήποτε σχετικό κόστος θα το επιβαρυνθεί η Κυπριακή Δημοκρατία.

Αναφέρεται επίσης ότι η άσκηση του πιο πάνω δικαιώματος θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015 και πως οι επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών που δεν θα εξασκήσουν το πιο πάνω δικαίωμα που τους δίνεται μέχρι την καθορισμένη προθεσμία, δεν θα μπορούν σε κανένα μετέπειτα χρόνο να ζητήσουν την επανέκδοση εισιτηρίου και η Κυπριακή Δημοκρατία δεν προτίθεται να προβεί σε οποιεσδήποτε άλλες επιπρόσθετες διευθετήσεις.

ΚΥΠΕ

Σχετικές ειδήσεις