MEDIA

Διαδικτυακή εκπομπή «Ρώτα το Χαμόγελο» - Τι λένε τα παιδιά για την κατάσταση στη χώρα μας

Διαδικτυακή εκπομπή «Ρώτα το Χαμόγελο» - Τι λένε τα παιδιά για την κατάσταση στη χώρα μας

Πώς να μιλήσουμε στα παιδιά αυτές τις μέρες σχετικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα";

Συντονιστείτε την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 18:00 για τη διαδικτυακή εκπομπή "Ρώτα το Χαμόγελο" στο κανάλι όπου Ψυχολόγοι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κανάλι https://www.youtube.com/user/smileofthechild ) απαντάνε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας και σας δίνουν κατευθύνσεις για το πως να μιλήσετε στα παιδιά σας για τη δεινή κατάσταση που βιώνουμε.

Στις Διαδικτυακές Εκπομπές επιστημονικά στελέχη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν την ευκαιρία να αναλύουν σημαντικά θέματα που αφορούν τα παιδιά, με τρόπο απλό και κατανοητό στο κοινό.

Οι Διαδικτυακές Εκπομπές "Ρώτα το Χαμόγελο" αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του κοινού που ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των παιδιών και ταυτόχρονα ένα εργαλείο διάδρασης με το κοινό.

Βασικός στόχος της δράσης "Ρώτα το Χαμόγελο" είναι να δοθούν απαντήσεις σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς και γενικό κοινό τόσο για σημαντικά ζητήματα στις ζωές των παιδιών στην Ελλάδα, όσο και σε απλά, καθημερινά ζητήματα που αντιμετωπίζει ένα παιδί.

Δείτε τις προηγούμενες εκπομπές εδώ:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL1TbKE72X8N8H9DgaF7CCELtXktCZfdSw

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή προβληματισμό έχετε και αφορά το παιδί σας μπορείτε να καλέσετε την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 (λειτουργεί 24ώρες, καθημερινά και είναι δωρεάν από κινητό)
και να μιλήσετε με Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους για να το συζητήσετε.
http://www.hamogelo.gr/37.1/Ethnikh-thlefonikh-grammh-gia-ta-poidia-SOS-1056

Σχετικές ειδήσεις