MEDIA

Πόσο αλλάζει η ζωή μας με τις εκλογές

Πόσο αλλάζει η ζωή μας με τις εκλογές

Από τη Δευτέρα WEB TV στο Newsbomb


Δευτέρα 2 Απριλίου στις 21:30 μπαίνει δυναμικά στην προεκλογική περίοδο με μια τηλεοπτική διαδικτυακή εκπομπή (web tv) με βασικούς στόχους:

1. Να παρουσιάσει αντικειμενικά τη δύναμη των κομμάτων σήμερα και τα αναμενόμενα βάσει αλλεπάλληλων μετρήσεων αποτελέσματα των προσεχών εκλογών

2. Τις θέσεις και τις λύσεις που παρουσιάζουν τα κόμματα στα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνία (ανεργία, μειώσεις μισθών και συντάξεων, τρόποι ανάπτυξης, τιμωρία ενόχων για την καταστροφή της χώρας κ.α.)

3. Ο νέος τηλεοπτικός χάρτης της χώρας μετά τις εκλογές και πόσο αυτό το γεγονός θα επηρεάσει τη ζωή μας και τις επαφές με την Τρόικα.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας με τεκμηριωμένα στοιχεία από τις μεγάλες δημοσιογραφικές του έρευνες θα καλεί υπουργούς, βουλευτές, πολιτικά στελέχη και οικονομικούς παράγοντες να αποκαλύψουν τα σχέδια και τις θέσεις που θα πάρουν μετεκλογικά στα κορυφαία προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Παράλληλα ο Χάρης Λαζαρόπουλος σε online επαφή του με το κοινό σε όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του newsbomb θα μεταφέρει στο στούντιο τις ερωτήσεις, τις παρατηρήσεις, τις παρεμβάσεις και τις καταγγελίες πολιτών από όλη την Ελλάδα.

Η νέα αυτή ενημερωτική προσφορά του newsbomb στους χιλιάδες επισκέπτες του φιλοδοξεί να παρουσιάζει καθημερινά τις εξελίξεις της προεκλογικής μάχης αναζητώντας παράλληλα την εικόνα της επόμενης ημέρας των εκλογών με βάση τις δεσμεύσεις πολιτικών κομμάτων και αρχηγών στις εκπομπές του web tv του newsbomb που αρχίζουν Δευτέρα βράδυ στις 21.30, θα έχουν διάρκεια 1,5 ώρα και θα κορυφωθούν το βράδυ των εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα: Το τρέιλερ του Κ. Χαρδαβέλλα (VIDEO)

«Αποκαλύπτω»: Πώς θα δείτε την εκπομπή