MEDIA

Ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλάζει το πρόγραμμα των καναλιών – Ποιες εκπομπές αναβάλλονται αύριο 25/2

Ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλάζει το πρόγραμμα των καναλιών – Ποιες εκπομπές αναβάλλονται αύριο 25/2
Pixabay

Αλλάζουν τη ροή των προγραμμάτων τους τα κανάλια την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, λόγω των δραματικών εξελίξεων στην Ουκρανία

Δραματικές ώρες βιώνει από τα ξημερώματα της Πέμπτης η Ουκρανία οπότε και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε την έναρξη της ρωσικής επίθεσης.

Από νωρίς το πρωί τα κανάλια άλλαξαν την τηλεοπτική ροή τους, με αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές να μην βγαίνουν στον αέρα και τη θέση τους να παίρνουν ειδησεογραφικές ώστε να ενημερώσουν για τα γεγονότα στην Ουκρανία.

Το ίδιο θα συμβεί και την Παρασκευή (25/2), καθώς αρκετές εκπομπές αναβάλλονται. Όσο αφορά την πρωινή ζώνη, το «Happy Day» θα μεταδοθεί κανονικά στις 07:45, σε αντίθεση με το «Mega Καλημέρα» που δεν θα βγει στον αέρα ούτε αύριο.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» θα βγει κανονικά, ενώ το «Πάμε Δανάη» θα μεταδοθεί μετά το «Κοινωνία Ώρα Mega» που θα καλύψει το κενό της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη. Στο STAR, η ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast at Star» δεν θα μεταδοθεί.

Στον ΣΚΑΙ δεν θα προβληθούν ούτε και την Παρασκευή (25/2) οι ψυχαγωγικές εκπομπές, με το κανάλι του Φαλήρου να δίνει βάση στις ενημερωτικές.

Στο OPEN, θα επικρατήσει και εκεί η ενημέρωση ως αποτέλεσμα η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» με την Μπέτυ Μαγγίρα να μην μεταδοθεί ούτε αύριο.

Το ίδιο θα συμβεί και με την Κρατική Τηλεόραση, η οποία θα παραμείνει πιστή στην ενημέρωση με αποτέλεσμα εκτός ροής να βρεθεί και η ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4», με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στην ΕΡΤ1.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr