MEDIA

Ευτυχής Μπλέτσας: Το πρώτο του ταξίδι, το ραντεβού στις κούνιες και η πιο δύσκολη αποστολή

Ευτυχής Μπλέτσας: Το πρώτο του ταξίδι, το ραντεβού στις κούνιες και η πιο δύσκολη αποστολή
Ο Ευτύχης Μπλέτσας μίλησε για τη σύζυγό του αλλά και για τα ταξίδια
ANT1

Ο Ευτύχης Μπλέτσας μίλησε για τη σύζυγό του αλλά και για τα ταξίδια

Με ένα δημόσιο «ευχαριστώ» προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επειδή ήταν ο πρώτος που του έδωσε ευκαιρία να εμφανιστεί στην τηλεόραση ξεκίνησε η συνέντευξη του Ευτύχη Μπλέτσα στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας στη συνέχεια εξήγησε ότι «τελείωσα μηχανικός υπολογιστών και δικτύων γιατί παράλληλα κυνηγούσα και το όνειρό μου. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική» προσθέτοντας ότι «“Η Κουζίνα της Μαμάς” ήταν σχολείο για μένα η παραγωγή μου με στήριξε πάρα πολύ τότε».

Ειδική αναφορά έκανε ο Ευτύχης Μπλέτσας στη σύζυγό του, Ηλέκτρα, για την οποία αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν διαδικτυακά «μετά βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε είμαστε 10 χρόνια μαζί». Εξομολογήθηκε, μάλιστα, ότι το πρώτο τους ραντεβού ήταν στις… κούνιες βλέποντας το ηλιοβασίλεμα.

Ο ίδιος απάντησε και στο ερώτημα αν έκανε πρόταση γάμου στις Άλπεις διευκρινίζοντας ότι «δεν έκανα πρόταση γάμου στην Ηλέκτρα όταν ήμασταν στις Άλπεις, αλλά τότε έδειξε το δαχτυλίδι της».

Ο Ευτύχης Μπλέτσας σημείωσε ότι θα μπορούσε να ζήσει εύκολα στην Αυστραλία σαν ποιότητα ζωής, αλλά και στη Νορβηγία και τη Σουηδία αν και, όπως είπε, έχουν το πρόβλημα με το φως και το κρύο

Αποκάλυψε, ακόμα, ότι «το πρώτο διαβατήριο το είχα βγάλει το 1987 σε ηλικία 7 ετών, τότε πήγα το πρώτο μου ταξίδι στο Παρίσι» ενώ μίλησε και για τη φορά εκείνη κατά την οποία έχασε το διαβατήριό του με όλες τις σφραγίδες από χώρες που είχε επισκεφθεί και έπεσε σε «κατάθλιψη». «Όταν πήγα να πάρω το καινούργιο, μου έδωσε και το παλιό ο αστυνομικός, το βρήκαν στη Γεωργία»

Η τελευταία εξομολόγηση του Ευτύχη Μπλέτσα αφορούσε τα πιο δύσκολα ταξίδια για τον ίδιο ονοματίζοντας την Ινδία και το Βιετνάμ όπου ταξίδεψαν πρόσφατα έμειναν σχεδόν ένα μήνα στην κάθε χώρα καθώς, όπως είπε, είχε μαζί του και τις δύο του κόρες και δεν έβρισκε φαγητό να τις ταΐσει καθώς όλα ήταν πολύ καυτερά.