MEDIA

MasterChef: Η «αποκάλυψη» του μεγάλου νικητή – Το «λουκούμι» του, η Καλλιόπη και ο Κουτσόπουλος

MasterChef: Η «αποκάλυψη» του μεγάλου νικητή – Το «λουκούμι» του, η Καλλιόπη και ο Κουτσόπουλος
MasterChef: Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αποκάλυψε άγνωστα για τη ζωή του στοιχεία
Instagram

MasterChef: Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αποκάλυψε άγνωστα για τη ζωή του στοιχεία

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως ο νέος MasterChef της Ελλάδας μετά τη νίκη του στον τελικό της Τετάρτης, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αποκαλύπτοντας και άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής, την άποψή του για την αντίπαλό του, Καλλιόπη, αλλά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο νικητής του τελικού του MasterChef αρχικά μίλησε στο STAR για την κοπέλα του, η οποία, ωστόσο, δεν ήταν παρούσα στον τελικό καθώς δούλευε, με τον Παναγιώτη να μην δίνει κάποια παραπάνω εξήγηση πέραν της φράσης «τα εν οίκω μη εν δήμω».

«Δε θέλω να μιλάω εγώ για τέτοια. Μου είπε συγχαρητήρια. Τη λένε Ελένη και τη φωνάζω λουκούμι. Είμαστε μαζί έναν χρόνο περίπου. Αλλά τους 5,5 μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Ήταν το μόνο πράγμα που με δυσκόλεψε μέσα στο παιχνίδι. Η σχέση μου με το κορίτσι» πρόσθεσε ο νικητής του MasterChef.

O Παναγιώτης Κουμουνδούρος εξομολογήθηκε ότι «δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Θέλω λίγο τον χρόνο μου να το καταλάβω. Νιώθω τέλεια, έζησα όλο το παιχνίδι. Ήταν φανταστική εμπειρία. Ολοκληρώνεται στο 100%. Πήρα και το έπαθλο, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ο αντίπαλος που είχα ήταν η Πόπη και έχουμε πολύ καλή σχέση. Είμαστε και οι δύο νικητές και ήταν πολύ μικρή η διαφορά».

Εξηγώντας πώς έφτασε στο MasterChef είπε ότι την αίτησή του την υπέβαλε έχοντας μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό. «Είχα επανέλθει στις κουζίνες και ένιωσα έτοιμος να το πάω λίγο παραπέρα. Και είπα θα κάνω την αίτηση και ό,τι γίνει. Είχαν αργήσει να με πάρουν τηλέφωνο και είχα βρει άλλη δουλειά. Οπότε λέω το αφήνω, δε θα πάω. Εν τέλει με πήραν και πήγα. Όταν μπήκα μέσα ήμουν λίγο στα χαμένα. Δεν είχα δει και τα προηγούμενα MasterChef πάρα πολύ. Δεν ήμουν καθόλου διαβασμένος. Μπήκα μέσα και χάος. Ήμουν πολύ αγχωμένος. Δεν ήξερα το επίπεδο των άλλων παιδιών και λέω ό,τι γίνει έγινε. Βρήκα τα βήματά μου μετά τους 15. Μέχρι τους 16 επιβίωνα. Μετά τους 10 ήξερα πως αν το προσπαθήσω, μπορεί να πάω και τελικό».

Για τα επόμενα βήματά του μετά τα συνολικά 57.000 ευρώ που κέρδισε στο MasterChef, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος απάντησε ότι «ακόμα δεν ξέρω, θέλω να δω τι προτάσεις έχω, τι θα φανερωθεί. Και στην καντίνα της Πόπης επενδύεις θα είναι η καλύτερη της Ελλάδας.

Ο νικητής του MasterChef αναφέρθηκε και στην αντίπαλό στον τελικό λέγοντας για την Καλλιόπη ότι «είχε τρομερή εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι» και «χάρηκε πολύ» που κέρδισε ο ίδιος.

Η συζήτηση έφτασε, τέλος, και στους κριτές του MasterChef με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να εξομολογείται ότι με αυτόν που θα ήθελε να κάνει παρέα θα ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις