MEDIA

Γιατί «σφάζονται» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη;

Γιατί «σφάζονται» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη;
Instagram: konstantinaspyropoulou

Στα χαρακώματα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη – Πανικός στο Twitter - Ποια η αιτία της διαμάχης των δύο τηλεοπτικών περσόνων.

Μετά τη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη και τα όσα ακολούθησαν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη φορά που απαντά δημόσια σε πρόσωπο. Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ξέσπασε πόλεμος στο Twitter μεταξύ της ίδιας και της δημοσιογράφου Φωτεινής Πετρογιάννη. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η τελευταία έχει σχολιάσει αρκετές φορές την Κωνσταντίνα με καυστικό τρόπο αναφορικά με τη συμπεριφορά που είχε στον ALPHA.

Όταν ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε βίντεο με την Φωτεινή να σχολιάζει -μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής το «Πρωινό»- την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ξεκίνησε η ανταλλαγή πυρών. Ο χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «Πες κι εσύ μία κακία για την Σπυροπούλου. Να την θάψεις όσο θες. “Αποκάλυψε” ό,τι βλακεία σου κατέβει. Άλλωστε κανείς δεν θα ψάξει την αλήθεια. Κανείς δεν θα σου ζητήσει να αποδείξεις γι’ αυτά που λες. Φτάνει να ικανοποιηθεί ο φθόνος κάποιων». Στο tweet αυτό, εντελώς απρόσμενα, απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια, που σε λίγους μήνες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έγραψε: «Η κυρία Πετρογιάννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha.. Ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

Με τη σειρά της η δημοσιογράφος έγραψε: «Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε συνέχεια στον διαδικτυακό «διάλογο», αναρτώντας τις κλήσεις που της έκανε η Φωτεινή αλλά και τα μηνύματα που της έστελνε ενώ σε άλλο σημείο έγραψε χαρακτηριστικά: «Να πούνε τι; Που έγλυφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμάντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει»…