MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση
GLOMEX

Κόντρες, ασυλία και ο πρώτος παίκτης που βγαίνει στον τάκο στο αποψινό (19/03) επεισόδιο του Survivor All Star

Για ακόμα μια εβδομάδα ξεκινάνε οι αγώνες ασυλίας με στόχο οι ομάδες να κερδίσουν και το έπαθλο φαγητού και να μην φτάσουν σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού όπου θα πρέπει να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη για αποχώρηση.

Από τη νέα εβδομάδα το ριάλιτι φυσικά δεν μπορεί να λείπει. Νέες ίντριγκες και συμμαχίες δημιουργούνται και θα έχουν μεγάλη σημασία στην εξέλιξη των αγώνων.

Ο αγώνας ασυλίας, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, ενώ στο συμβούλιο του νησιού ο Τάκης Καραγκούνιας θα στραφεί εναντίον του Νίκου Μπάρτζη με τους παίκτες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους πριν ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Διάσημοι και Μαχητές είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα προκειμένου να μην χάσουν την ασυλία.

Απόψε, θα δούμε έναν συναρπαστικό αγώνα, ο οποίος θα κριθεί στο Flag Race και οι Μπλε θα καταφέρουν να κάνουν το 10-9 και να κερδίσουν την πρώτη ασυλία, στέλνοντας τους κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Πρόκειται για την τρίτη σερί νίκη των Μπλε μετά την επικοινωνία και το έπαθλο φαγητού, δείχνοντας έτσι ότι μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες στα αγωνίσματα παρά το 3-0 των Διασήμων την προηγούμενη εβδομάδα.

Survivor Spoiler: Η πρώτη υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση

Εδώ έρχεται η ανατροπή, καθώς παρόλο που όλοι περιμένουν ότι πρώτη υποψήφια θα βγει η Ελευθερία Ελευθερίου, το κλίμα μάλλον έχει γυρίσει, με αποτέλεσμα πρώτη υποψήφια να βγαίνει η Νικολέττα Μαυρίδη, η οποία στο αγωνιστικό κομμάτι τουλάχιστον είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από την Ελευθερία Ελευθερίου.