MEDIA

Survivor All Star: Έχουν κοκτέιλ στον Άγιο Δομίνικο; Η πιθανή «γκάφα» του Κόρο

Survivor All Star: Έχουν κοκτέιλ στον Άγιο Δομίνικο; Η πιθανή «γκάφα» του Κόρο
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor All Star: Στα «παιχνίδια της Καραϊβικής», ο Κόρο προσπάθησε να περιγράψει μια λέξη στη Σταυρούλα και μία φράση του έχει κάνει τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται.

Το «πες το αλλιώς» ήταν το παιχνίδι που έπαιξαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/4) οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο Survivor All Star. Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες, όπως πάντα, με χιούμορ στα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» όπως έχει ονομάσει αυτά τα χιουμοριστικά κουίζ, ωστόσο, φαίνεται πως η αρκετή χαλαρότητα οδήγησε σε… αποκαλύψεις.

Για λογαριασμό της κόκκινης ομάδας, ο Κόρο κλήθηκε να περιγράψει λέξεις και η Σταυρούλα να απαντήσει σε έναν από τους γύρους του παιχνιδιού. Η λέξη που έτυχε στους Διάσημους ήταν «Ζόμπι», με τον Κόρο να καλείται να δώσει περιγραφές χωρίς να χρησιμοποιήσει άλλες λέξεις κλειδιά. Ο παίκτης των κόκκινων πήγε να περιγράψει το ζόμπι χρησιμοποιώντας το γνωστό κοκτέιλ και είπε τη φράση «το έχουμε εδώ στον Άγιο Δομίνικο».

Η απορία που γεννήθηκε στους περισσότερους, είναι το αν οι παίκτες έχουν… απολαύσει το συγκεκριμένο κοκτέιλ ενώ συμμετέχουν στο Survivor All Star ή αν τα ήπιαν πριν ξεκινήσει ο φετινός κύκλος του παιχνιδιού.

Σε κάθε περίπτωση, το μεγάλο γέλιο το πρόσφερε η Σταυρούλα όταν ο Κόρο προσπαθούσε να της περιγράψει τη λέξη «τσαρούχι». Όταν της είπε ότι το φοράνε οι τσολιάδες στο Σύνταγμα, η Σταυρούλα απάντησε… γαλότσα, και άπαντες ξέσπασαν σε γέλια.