MEDIA

Μάρκος Σεφερλής: Ποια εμβληματική σειρά επαναφέρει στον ΣΚΑΪ

Μάρκος Σεφερλής: Ποια εμβληματική σειρά επαναφέρει στον ΣΚΑΪ

Ο Μάρκος Σεφερλής θα έχει διπλό ρόλο τη νέα σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου

Είναι από τις μεταγραφές που έχουν κλειδώσει πριν το τέλος της χρονιάς, καθώς ο ΣΚΑΪ με επίσημη ανακοίνωση έχει γνωστοποιήσει ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα ανήκει στο δυναμικό του. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, μάλιστα, θα έχει διπλό ρόλο όπως αποκάλυψε στο «Πρωινό Μας».

«Θα εμφανιστώ σε δύο διαφορετικά πράγματα, ένα τηλεπαιχνίδι και μία σειρά μια φορά την εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι θα φροντίσει να χαρίσει γέλιο στο κοινό για να περνά όλη η οικογένεια καλά.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». To κόνσεπτ, που έγινε γνωστό μέσα από τον ΑΝΤ1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και κριτή τον Έκτορα Μποτρίνι, είχε αγκαλιαστεί από τον κόσμο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, δύο συμμετέχοντες με βοηθούς τις μαμάδες τους έχουν στη διάθεση τους συγκεκριμένο χρόνο για να φτιάξουν ένα πιάτο από μία αγαπημένη τους συνταγή. Προσοχή όμως, οι μαμάδες απαγορεύονται να πιάσουν τις κουτάλες! Το μόνο που κάνουν είναι να καθοδηγούν βήμα-βήμα τα τέκνα τους στην παρασκευή της συνταγής και τα καμάρια τους να εκτελούν.

Η σειρά, την οποία ετοιμάζει, είναι γνωστή και εξαιρετικά αγαπητή καθώς έχει προβληθεί από την ΕΡΤ κατά το παρελθόν. Πρόκειται για το «Ορκιστείτε Παρακαλώ», που βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα το 1982 με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο σε ρόλο δικαστή και την Ελένη Φιλίνη σε ρόλο δικηγόρου. Η σειρά είχε ως κεντρικό θέμα τις υποθέσεις που εκδικάζονταν επί καθημερινής βάσεως στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, χαρίζοντας άφθονο γέλιο στο κοινό. Στόχος του Μάρκου Σεφερλή είναι ακριβώς ο ίδιος, ενώ να σημειωθεί τα επεισόδια θα είναι αυτοτελή.