MEDIA

J2US: Οι εκλογές ανατρέπουν τα σχέδια του τελικού - Τι θα συμβεί με το Survivor All Star

J2US: Οι εκλογές ανατρέπουν τα σχέδια του τελικού - Τι θα συμβεί με το Survivor All Star

Το Just the 2 of Us φαίνεται ότι θα κρατά παρέα στο κοινό για αρκετό καιρό ακόμα…

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της, ωστόσο ο δεύτερος γύρος των εθνικών εκλογών θα φέρει πολλές αλλαγές στη μικρή οθόνη. Τα στελέχη αναδιαμορφώνουν τα σχέδιά τους για τους μεγάλους τελικούς των ριάλιτι σόου καθώς δεν επιθυμούν να «συμπέσουν» με τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και τον Νίκο Γεωργιάδη, ο μεγάλος τελικός του «Just the 2 of us» θα γίνει το Σάββατο 8 Ιουλίου. Είναι και ένας βασικός λόγος για τον οποίο το περασμένο Σάββατο δεν είδαμε αποχώρηση. Ο παραγωγός Νίκος Κοκλώνης επιθυμεί να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και να παρατείνει το σόου.

Την ίδια στιγμή, όπως έχουμε γράψει, ο τελικός του «Survivor All Star» αλλάζει ξανά ημερομηνία. Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για Ιούνιο, μεταφέρθηκε στις αρχές Ιουλίου ενώ τώρα υπάρχουν σκέψεις να γίνει στα μέσα Ιουλίου. Το ενδιαφέρον, όσο θα περνά ο καιρός, θα κορυφώνεται ενώ τόσο οι συμμετέχοντες όσο και το κοινό αναμένουν τα ατομικά αγωνίσματα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ακούσουμε την πολυπόθητη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Όσον αφορά στο «MasterChef», πέντε επεισόδια απομένουν μέχρι την ανάδειξη του μεγάλου νικητή στις 14 Ιουνίου. Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη είναι οι δύο φιναλίστ και ένας μόνο θα κερδίσει τον τίτλο του MasterChef! H εβδομάδα θα ξεκινήσει, σήμερα, δυναμικά καθώς οι συντελεστές και οι δύο «μονομάχοι» θα βρεθούν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο και το ξενοδοχείο Daios Cove. Οι φιναλίστ θα μαγειρέψουν σε μία από τις υπερσύγχρονες κουζίνες του ξενοδοχείου και θα κληθούν να αντιγράψουν το πιάτο του καλεσμένου σεφ Amauri Bouhours. Δεξί χέρι του Alain Ducasse, ανερχόμενο αστέρι της διεθνούς υψηλής γαστρονομίας και σεφ του εστιατορίου Le Meurice Alain Ducasse, το επίπεδο είναι υψηλό. Οι κριτές και ο καλεσμένος δοκιμάζουν τα πιάτα. Ο φάκελος με τα αποτελέσματα σφραγίζεται και θα ανοίξει στο Live.

Αύριο, Τρίτη 6 Ιουνίου, το ταξίδι στην Κρήτη συνεχίζεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Σητεία και το Παλαιόκαστρο και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Τοπλού. Πρόκειται για ένα ιστορικό μοναστήρι, χτισμένο τον 15ο αιώνα. Εκεί τούς υποδέχεται ο Ηγούμενος της Μονής και λέει λίγα λόγια για την ιστορία του μοναστηριού, τα τοπικά προϊόντα της Κρήτης και για τα κρασιά, που παράγουν οι ίδιοι οι μοναχοί. Οι φιναλίστ θα πρέπει να αναδείξουν την κρητική κουζίνα δημιουργώντας τρία πιάτα, που να έχουν ως πηγή έμπνευσης τον πλούτο της κρητικής κουζίνας. Οι κριτές δοκιμάζουν, βαθμολογούν και σφραγίζουν τους φακέλους. Η δεύτερη φάση του τελικού θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.