MEDIA

Γιώργος Λιάγκας: Μέγαλη ένταση στο «Πρωϊνό» - «Μην με βγάζετε από τα ρούχα μου»

Γιώργος Λιάγκας: Μέγαλη ένταση στο «Πρωϊνό» -  «Μην με βγάζετε από τα ρούχα μου»

O Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε για την υπόθεση του Κολωνού συνομιλώντας με τον δικηγόρο ενός εκ των συλληφθέντων

Έντονος καυγάς ξέσπασε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1, μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα, για την υπόθεση του Κολωνού.

Αφορμή στάθηκε η σύλληψη του 63χρονου παιδόφιλου , τον οποίο αναγνώρισε η 12χρονη από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανάμεσα στο δικηγόρο του 63χρονου κ. Νουλέζα και του Γιώργου Λιάγκα οι τόνοι ανέβηκαν, έπειτα από ερώτηση του παρουσιαστή για την υπόθεση.

«Μην με βγάζετε από τα ρούχα μου. Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται για ένα βαρύτατο αδίκημα, ότι βίαζε ένα κοριτσάκι 11 χρονών. Το έχει κάνει ή όχι; Δεν το γνωρίζω το κοριτσάκι, νοιάζομαι για να καθαρίσει μία κοινωνία από αποβράσματα» είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κατ’ αρχάς ζητήστε συγγνώμη για τα λεξοτανίλ και για τον βιασμό. Εσείς που φωνάζετε τώρα. Τώρα πώς ξέρετε και προκρίνετε ότι είναι ένοχος για την υπόθεση στον Κολωνό; (…) Σας ενοχλεί η αλήθεια» απάντησε έπειτα ο γνωστός δικηγόρος.

«Εμένα με ενοχλεί; Εμένα με ενοχλεί να υπάρχουν τέρατα που βιάζουν παιδιά. Εσάς σας ενοχλεί αυτό;» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος. Τότε, ο δικηγόρος του είπε ότι θα φύγει από την εκπομπή γιατί δεν μιλούν έτσι σε έναν φιλοξενούμενο.

«Στο καλό, και ευχαριστώ πολύ» ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα που δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Ωστόσο, ο κ. Νουλέζας δεν αποχώρησε και εξήγησε τα επιχειρήματα για τον πελάτη του που επιμένει στην αθωότητά του.