MEDIA

Μαίρη Χρονοπούλου: Έκανε πρόβα το φέρετρό της - «Ήταν αρκετά ευχαριστημένη»

Μαίρη Χρονοπούλου: Έκανε πρόβα το φέρετρό της - «Ήταν αρκετά ευχαριστημένη»

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε κάνει πρόβα το φέρετρό της και ήταν ικανοποιημένη με την επιλογή της. Αύριο ή την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στην αείμνηστη ηθοποιό

Αύριο Τετάρτη ή την Πέμπτη αναμένεται η αποτέφρωση της αείμνηστης Μαίρης Χρονοπούλου η οποία έφυγε από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και το πανελλήνιο.

Η ίδια είχε επιλέξει πώς θα γίνει η κηδεία της ενώ αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει πρόβα το φέρετρό της. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για όσα γνωρίζει σχετικά με τις λεπτομέρειες της κηδείας της.

«Πιστεύω ότι αύριο (11/10) θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή. Ναι έκανε πρόβα το φέρετρό της, είχε έρθει και το είχε δει. Ήταν αρκετά ευχαριστημένη και για αυτό το διάλεξε. Είναι ένα φυσιολογικό φέρετρο μόνο που είναι λευκό. Δεν τον φοβόταν τον θάνατο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος, Σπύρος Σιγούρος έκανε γνωστό ότι: «Έχει πληρώσει το φέρετρό της. Την καύση δεν την έχει πληρώσει. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Έχει πάρει το πράσινο φως από το νοσοκομείο. Αν θα είναι Τετάρτη ή Πέμπτη, εκεί θα φανεί και πότε θα γίνει η τελετή της καύσης».

Ο φίλος της ηθοποιού, Αλκίνοος Μπούνιας μίλησε για όσα ακούστηκαν: «Ειπώθηκαν ότι η Μαίρη ότι δεν της άρεσε ότι το τέλος της δεν το ήθελε να γίνει φασαριόζικο. Ήθελε κάτι πριβέ και αρκετά χαρούμενο. Εγώ ό,τι είχα να προτείνω, τα πρότεινα την Κυριακή. Τους είπα ότι θα βγω και θα πω ότι δεν μου αρέσει καθόλου που κυκλοφορεί ότι δεν είχε χρήματα. Τους είπα επίσης μη δω κάποια πρόσωπα που ήξερα ότι δεν… Και αναρωτιέμαι και κάτι άλλο. Όλα αυτά πού θα πάνε; Είχε συλλογή με παλιές εικόνες. Είχε δίσκους και cd. Αυτά πού θα πάνε;».