MEDIA

Σασμός: Χωρίς επεισόδιο απόψε - Αυτός είναι ο λόγος

Σασμός: Χωρίς επεισόδιο απόψε - Αυτός είναι ο λόγος

Έκτακτη αλλαγή προγράμματος σήμερα στον Alpha - O «Σασμός» δεν θα προβληθεί απόψε, αφήνοντας ένα «κενό» στους φανατικούς της σειράς

Στις 21.45, απόψε, στον ALPHA, θα μεταδοθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε Ελλάδα και Γαλλία για την πρόκριση στο Euro. Έτσι, δεν θα προβληθεί η αγαπημένη σειρά «Σασμός» με τους φανατικούς να ανυπομονούν για τις εξελίξεις.

Στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας, η Καλλιόπη καταφέρνει να πείσει τη Βασιλική να περιμένει μέχρι να καταστρώσει κάποιο σχέδιο. Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα από τον Αστέρη για την απομάκρυνσή του από την οικογένειά του, αλλά του αποσπά μόνο μία υπόσχεση πως θα της μιλήσει όταν είναι έτοιμος. Ο Ανδρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Καθώς ο Αντώνης υποβάλλει την παραίτησή του, ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει.

Η Αργυρώ ζητά επίμονα από τον Αστέρη να της αποκαλύψει τους λόγους της απομάκρυνσής του από την οικογένειά του. Η επιστροφή της Θοδώρας χαροποιεί τους πάντες στο χωριό, αλλά εκείνη φροντίζει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της απέναντι στον Γιώργο από την αρχή. Η Μαρίνα συναντά τον Ανδρέα στο νεκροταφείο και έρχονται σε σύγκρουση. Τα λόγια του θα την αναστατώσουν και θα καταφύγει στον παπα-Μιχάλη για βοήθεια. Ο Αντώνης καταθέτει την παραίτησή του στον ταξίαρχο.

Την ίδια ώρα, ο Παύλος μαζί με τον παπα-Μιχάλη ανησυχούν για την προσέγγιση της Εύας και του Ανδρέα. Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει και η Μαρίνα αισθάνεται όλο και πιο έντονα ότι κάτι κακό θα συμβεί. Η Εύα πιέζεται από τον Ανδρέα να αποκαλύψει ό,τι ξέρει για τον Μαθιό και βρίσκει καταφύγιο στον Βαγγέλη, δημιουργώντας μεγαλύτερο πρόβλημα. Η Αργυρώ συνεχίζει να μην καταλαβαίνει τη συμπεριφορά του Αστέρη, όσο εκείνος ακούει ακόμα μία αποκάλυψη που τον απομακρύνει περισσότερο από την οικογένειά του. Η Καλλιόπη και η Βασιλική βάζουν σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό τους μπλέκοντας και τον Τόλη εν αγνοία του.