MEDIA

Survivor: Μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα – Οι Διάσημοι και όλες οι λεπτομέρειες

Survivor: Μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα – Οι Διάσημοι και όλες οι λεπτομέρειες

Η αντίστροφη μέτρηση για το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor, ξεκινά…

Σε 7 ημέρες, όταν το ημερολόγιο θα δείξει 7 Ιανουαρίου 2024 και το ρολόι 21.00, ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί το κοινό στον νέο κύκλο του «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει, με την all time classic version με διάσημους και μαχητές, και οι ομάδες έχουν σχεδόν κλειδώσει.

Η επιλογή των μαχητών έχει ολοκληρωθεί, ενώ με την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί έχουν δώσει τα χέρια Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά, Κρίστι Καθάργια, Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Σάββας Γκέντσογλου, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος.

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί, τελικά, ο Τζέιμς καθώς πρόσφατα είχε δηλώσει: «Είχα κάνει ένα ραντεβού με την Acun. Όταν με κάλεσαν να πάω, δεν ήμουν και σίγουρος, δεν το είχα πολυσκεφτεί. Είδα ότι με θέλουν πάρα πολύ να συμμετάσχω φέτος, γιατί θα πήγαινε κι ο Παππάς… Το σκέφτηκα και το ίδιο απόγευμα πήρα τηλέφωνο το "αφεντικό" και του είπα ότι επί της ουσίας, έχω δύο προϋποθέσεις. Θέλω αυτό το ποσό και θέλω και εγγυημένα κάποια λεφτά. Μου έδιναν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα έδιναν ποτέ. Μου ζήτησαν χρόνο… Μου είπε ότι τα εγγυημένα λεφτά δεν μπορεί να μου τα δώσει, διότι είναι στο χέρι μου να παραμείνω στο παιχνίδι, αφού αλλάζουν φέτος οι κανόνες και γίνεται καθαρά αγωνιστικό. Οπότε, θα έπρεπε να κάνω μια μικρή υποχώρηση σε αυτό το σημείο και το έκανα. Μου ζήτησαν όμως, να κάνω και μια υποχώρηση στα λεφτά, να κόψω δύο χιλιάρικα και αυτό δεν το έκανα». Όπως φαίνεται, όμως, ο Τζέιμς θα παίρνει περισσότερα από 10.000 την εβδομάδα, καθώς ο Ιλιτζαλί γνωρίζει ότι μπορεί να κάνει σωστό ριάλιτι.

Να σημειωθεί ότι στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουν, σταδιακά, κι άλλοι παίκτες με την αθλήτρια Κέλλυ Αραούζου να είναι βέβαιο ότι θα μπει στο παιχνίδι.

Οι αλλαγές στους κανονισμούς

«Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές των παικτών», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε πρόσφατη συνέντευξη. Παράλληλα, θα υπάρξουν οικονομικές ρήτρες στις περιπτώσεις παραβίασης κανόνων.

Ντόμινο αλλαγών στον ΣΚΑΪ λόγω Survivor

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι αλλαγές στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι θα είναι στον αέρα 4 φορές την εβδομάδα, από Κυριακή έως Τετάρτη, όπου θα βλέπουμε αγωνίσματα αλλά και την αποχώρηση παίκτη στο συμβούλιο του νησιού. Όσον αφορά στη σειρά «Οι Πανθέοι», που προβαλλόταν καθημερινά στις 21.00; Η παραγωγή μυθοπλασίας παραμένει στην prime time, με διπλό επεισόδιο κάθε Πέμπτη, ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά με την λήξη της σεζόν. Παρά το γεγονός ότι η σειρά δεν απέδωσε εμπορικά τα προσδοκώμενα, το κανάλι είναι ευχαριστημένο από το αποτέλεσμα αξιώσεων που είδαμε στις οθόνες μας κι έτσι συνεχίζει να το στηρίζει τοποθετώντας το σε ένα αρκετά προστατευμένο περιβάλλον χωρίς έντονο ανταγωνισμό.