MEDIA

Survivor: Ξεκίνησαν ήδη τα spoilers – Ποιους παίκτες δείχνουν να πηγαίνουν Άγιο Δομίνικο

Survivor: Ξεκίνησαν ήδη τα spoilers – Ποιους παίκτες δείχνουν να πηγαίνουν Άγιο Δομίνικο

Φουντώνουν τα spoilers για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

No1 θέμα συζήτησης έχει γίνει το «Survivor» του ΣΚΑΪ, λίγες ημέρες πριν την πρώτη επίσημη. Το κανάλι του Φαλήρου έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα για τις 7 Ιανουαρίου και το ενδιαφέρον τραβά η ομάδα των διάσημων.

Τα ονόματα, που έχουν ακουστεί, είναι πολλά όπως άλλωστε και τα spoilers. Εδώ και λίγες ώρες, έχουν μάλιστα διαρρεύσει -σε διάφορα accounts στο Instagram- οι επώνυμοι που θα πάνε Άγιο Δομίνικο.

Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά, Κρίστι Καθάργια, φαίνεται ότι έχουν κλειδώσει, σύμφωνα πάντα με τις διαρροές.

James Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Σάββας Γκέντσογλου, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, συμπληρώνουν την αρχική λίστα.

Το μόνο που απομένει είναι να διαπιστώσουμε αν τα spoilers βγουν αληθή, ειδικά για την περίπτωση Καφετζή. Ο πρώην παίκτης είχε αναφέρει ότι δεν τα βρήκαν στα χρήματα και ότι δεν θα βρεθεί στο ριάλιτι.

Οι αλλαγές στους κανονισμούς

«Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές των παικτών», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε πρόσφατη συνέντευξη. Παράλληλα, θα υπάρξουν οικονομικές ρήτρες στις περιπτώσεις παραβίασης κανόνων.