MEDIA

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το «MasterChef» - Χαμηλές πτήσεις για βραδινά προγράμματα

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το «MasterChef» - Χαμηλές πτήσεις για βραδινά προγράμματα

Η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά με ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις στην τηλεθέαση

Όσο θα προχωρά το δεύτερο μισό της χρονιάς, τόσες περισσότερες εκπλήξεις θα συναντάμε στη βραδινή ζώνη. Ο ανταγωνισμός έχει «ανάψει» και τα κανάλια προσπαθούν να ξεχωρίσουν. Άλλα τα καταφέρνουν καλά, για άλλα όμως το πρόσημο είναι αρνητικό και τα ποσοστά μη αναμενόμενα.

Χθες Δευτέρα, το «MasterChef» πήρε ξανά την πρωτιά. Ο διαγωνισμός μαγειρικής έχει έρθει με φόρα να αποδείξει ότι γνωρίζει από συνταγές επιτυχίας! Το κοινό χάρισε στο πρόγραμμα 21,2% στους τηλεθεατές 18-54 και 15,1% στο σύνολο με τους ιθύνοντες του STAR να χαμογελούν πλατιά με τη μεγάλη φετινή επιτυχία.

Νικητής στη βραδινή ζώνη είναι και «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA. Η σειρά του Αντρέα Γεωργίου, που διανύει την τρίτη της χρονιά, κατέγραψε 19,2% στο σύνολο και 13,2% στο δυναμικό κοινό. Πρόκειται για υψηλά ποσοστά στο γενικό σύνολο, ειδικά σε μία σεζόν υψηλών απαιτήσεων και ανταγωνισμού.

Το «Ναυάγιο», που παίρνει το lead in, στο μεγάλο κανάλι, έκανε 14,9% στο σύνολο και 8,9% στο δυναμικό κοινό με τη σειρά να εμφανίζει πτωτική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες.

Το βράδυ της Δευτέρας, «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 έκανε 15% στο σύνολο και 16,7% στο δυναμικό κοινό ενώ οι «Παγιδευμένοι» -που παίρνουν τη σκυτάλη- κράτησαν στα χέρια τους το 10,5% του συνόλου και το 10,7% του δυναμικού κοινού.

Το «Survivor», στον ΣΚΑΪ, περιορίστηκε χθες στο 13,2% στο σύνολο και στο 12,1% στους τηλεθεατές 18-54.

Όσον αφορά στις παραγωγές μυθοπλασίας της ΕΡΤ1; «Η Παραλία» έκανε 6,8% και 6,9% αντίστοιχα ενώ το «Κάνε ότι κοιμάσαι» 3,2% στο σύνολο και 4,3% στο δυναμικό κοινό.

Στη ζώνη των 20.00, οι «Ράδιο Αρβύλα» σκαρφάλωσαν στο 20,8% στο σύνολο και στο 23,8% στους τηλεθεατές 18-54. Το σίριαλ «Ο παράδεισος των κυριών», στον ALPHA, έκανε 14,3% και 9,6% αντίστοιχα.