MEDIA

Eurovision 2024: Η τραγουδίστρια της Κύπρου θα εμφανιστεί με το Αστέρι της Βεργίνας στη σκηνή

Eurovision 2024: Η τραγουδίστρια της Κύπρου θα εμφανιστεί με το Αστέρι της Βεργίνας στη σκηνή

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision έχει ρίζες από τη Θεσσαλονίκη και έτσι θα εμφανιστεί στη σκηνή με το Αστέρι της Μακεδονίας για να αναδείξει την κληρονομιά του τόπου της

Λιγότερες από 100 ημέρες μας χωρίζουν πλέον από τον μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού, τον οποίο φέτος θα φιλοξενήσει για ακόμα μια χρονιά η Σουηδία.

Η Κύπρος έχει «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024 και ήδη στοιχεία από το σκηνικό της έχουν γίνει γνωστά. Η Silia Kapsis θα εμφανιστεί στην σκηνή του Μάλμε... με το Αστέρι της Βεργίνας, το σύμβολο της Μακεδονίας.

H 17χρονη φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό, αποκάλυψε πως το ελληνικό σύμβολο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της, αφού φορά στο χέρι της μονίμως ένα δαχτυλίδι με το Αστέρι της Βεργίνας, όπως ακριβώς και η μητέρα της.

Η Silia Kapsis αποκάλυψε στο Eurovisionfun πως το εν λόγω δαχτυλίδι σημαίνει πολλά για αυτήν, αφού της θυμίζει την ελληνική της καταγωγή, από την Θεσσαλονίκη. «Είμαι περήφανη για την πόλη μου, την κουλτούρα μου και την κληρονομιά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η νεαρή τραγουδίστρια.

Η Silia Kapsis είναι από την Κύπρο από την μεριά του πατέρα της και από την Ελλάδα από την πλευρά της μητέρας της. Η Silia δηλώνει περήφανη και για τις δύο πατρίδες της.