MEDIA

Αποκλειστικό: To επόμενο βήμα του Θάνου Δημάδη

Αποκλειστικό: To επόμενο βήμα του Θάνου Δημάδη

Ο παραιτηθείς ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, Θάνος Δημάδης βρήκε νέα «τηλεοπτική στέγη».

Στο δυναμικό του ALPHA ανήκει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πλέον ο Θάνος Δημάδης. Πέρα από όσα έχουν διαρρεύσει σε ιστολόγια και τηλεοπτικές στήλες από τις 21 Δεκεμβρίου πληροφορούμαστε ότι η συμφωνία έκλεισε και οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο.

Ο Θάνος Δημάδης αναμένεται να στείλει στα ΜΜΕ ανακοίνωση από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες και να αναγγέλει τη συνεργασία αλλά και να αφήνει νέες αιχμές για όσα διαδραματίσθηκαν και αναγκάσθηκε να παραιτηθεί από τον "Σκάι".

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που πριν λίγο καιρό παραιτήθηκε από τον "Σκάι" κάνοντας λόγο για συντονισμένη προσπάθεια ελέγχου της πληροφόρησης και λογοκρισία στο ρεπορτάζ του από στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κοντομηνά και πλέον θα καλύπτει το "τρίγωνο" Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Βρυξέλλες ως το τέλος του Ιανουαρίου οπότε και θα εγκατασταθεί μόνιμα στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ ενημερώνοντας την κοινή γνώμη για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το ΔΝΤ.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Δημάδης είχε καταγγείλει παρέμβαση του Γιώργου Μουρούτη και του πρωθυπουργικού γραφείου για την αποσιώπηση ρεπορτάζ του.

Σε λίγη ώρα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης: