MEDIA

Τα δημοφιλέστερα θέματα του Newsbomb

Τα δημοφιλέστερα θέματα του Newsbomb

Όλα όσα σας άρεσαν και τα διαβάσατε περισσότερο την εβδομάδα που πέρασε

Η εβδομάδα που πέρασε τα είχε όλα, αλλά αυτά που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον ήταν τα παράξενα και τα εντυπωσιακά αυτού του κόσμου τα οποία ψάξαμε, βρήκαμε και δημοσιεύσαμε.

Εκτός των παραπάνω ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείξατε και για την εξομολόγηση του Διονύση Σχοινά ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως η σύζυγός του, Καίτη Γαρμπή το 2000 «έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο».

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Στην πρώτη θέση φιγουράρει ένας τύπος που νόμιζε ότι τραβούσε φωτογραφία, αλλά τελικά την πάτησε.

Διαβάστε το θέμα εδώ

Την δεύτερη θέση καταλαμβάνει ένας «τρελαμένος» ο οποίος παλεύει να σωθεί από τον καρχαρία, ενώ βρίσκεται μέσα στο στομάχι του. Εκ του ασφαλούς βέβαια...

Διαβάστε το θέμα εδώ

Εν συνεχεία η εξομολόγηση του Διονύση Σχοινά

Διαβάστε το θέμα εδώ

Μια συντάκτρια της Daily Mail αποφάσισε να πειραματιστεί και έτσι ένα μήνα δεν έβγαζε το μακιγιάζ της πριν πέσει για ύπνο για να διαπιστώσει με τα ίδια της τα μάτια ποιες είναι οι συνέπειες στο δέρμα της. Δεν φαντάζεστε πως έγινε.

Διαβάστε το θέμα εδώ

Ο οκτάχρονος Pan Xianhang από την Κίνα, γνωστός και ως «το αγόρι ψάρι», που πάσχει από μια σπάνια νόσο και έχει μετατρέψει το δέρμα του ίδιο με αυτό του ψαριού φυσικά και σας εντυπωσίασε.

Διαβάστε το θέμα εδώ

Ακολουθεί ένα νιόπαντρο ζευγάρι στη Ρωσία που έπαθε την πλάκα της ζωής του όταν...Όλα γκρεμίστηκαν

Διαβάστε το θέμα εδώ

Η εντυπωσιακή φωτογραφία με τους 4 σίφουνες πάνω από την θάλασσα του Ιονίου έκανε το γύρο του κόσμου και σας εντυπωσίασε.

Διαβάστε το θέμα εδώ

Την τελευταία θέση καταλαμβάνει μια άγνωστη σε όλους μας cheerleader η οποία όμως έγινε περιζήτητη αφού ανέβασε τις εντυπωσιακές τις φωτογραφίες στο Facebook.

Διαβάστε το θέμα εδώ