MEDIA

Μετά τη Huffington Post ήρθε το World Post

Μετά τη Huffington Post ήρθε το World Post

Μετά την ιστοσελίδα Huffington Post, η δαιμόνια ελληνοαμερικανίδα Αριάννα Στασινοπούλου Χάφιγκτον ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας της προσπάθειας στο διαδίκτυο, με τίτλο World Post

Η νέα ιστοσελίδα φιλοδοξεί να καλύπτει τα θέματα της διεθνούς επικαιρότητας με έμφαση στην πολιτική και στην οικονομία. Η διαφορά με τη Huffington Post έγκειται στο γεγονός ότι στη νέα ιστοσελίδα θα αρθρογραφούν μεγάλα ονόματα της διεθνούς πολιτικής σκηνής και των επιχειρήσεων. Το World Post, σύμφωνα με τη Χάφινγκτον, φιλοδοξεί να είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα που θα δίνει βήμα όχι μόνο σε ηγέτες διεθνούς βεληνεκούς, αλλά και σε νεότερες φωνές που αλλιώς δεν θα είχαν τη δυνατότητα να ακουστούν. Συνιδιοκτήτης της ιστοσελίδας είναι ο Νίκολας Μπεργκρούεν, που είναι γνωστός και ως «άστεγος δισεκατομμυριούχος» επειδή προτιμά να ζει σε ξενοδοχεία και να μην έχει ιδιοκτησία.

Για το ντεμπούτο του το World Post φιλοξενεί συνέντευξη του προέδρου της Κίνας Σι Ζινπίνγκ, ενώ περιλαμβάνει και συνεντεύξεις-βίντεο πρώην ηγετών, όπως ο Τόνι Μπλερ, με θέμα την ανεργία των νέων στην Ευρώπη. Ακόμη, μπορεί κανείς να διαβάσει ένα άρθρο του Μπιλ Γκέιτς σχετικά με τη δυνατότητα των εμβολίων να βελτιώσουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο, καθώς και ρεπορτάζ για την κατάσταση στην Αίγυπτο και τον συριακό εμφύλιο.