MEDIA

Λαζόπουλος: Το Τσαντίρι ρίχνει αυλαία, το "Δια ταύτα" ξεκινά!

Λαζόπουλος: Το Τσαντίρι ρίχνει αυλαία, το "Δια ταύτα" ξεκινά!

Διπλό «χτύπημα» στον Alpha ετοιμάζει ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Φεβρουάριο

dsc 4928.jpg itok1AoMWEg2


Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ ξεκινά η προβολή των αυτοτελών επεισοδίων της σειράς « Δια ταύτα» ενώ την Τρίτη 18 Φεβρο υαρίου ανοίγει...τεντόπανα το Τσαντίρι του!

Μιλώντας για τη νέα του σειρά, η οποία προβλήθηκε πρώτα στην ΟΤΕtv, ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε ότι θα είναι 12 επεισόδια, εκ των οποίων το σενάριο έχει γράψει σε έξι και έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι το «Δια ταύτα» εισάγει ουσιαστικά στον Alpha, μια καινούρια φόρμα κωμωδίας « στο μέλλον μπορεί να χωρέσουν κι άλλες ιστορίες, όχι κατ ανάγκη δικές μου». Έτσι όπως επιβεβαίωσαν και οι Τ. Καλημέρης και Γ. Ποφάντης, ο Alpha θα συνεχίσει τόσο με το «Δια ταύτα» όσο και με άλλα σίριαλ που θα κινηθούν στο δίπτυχο κωμωδία-σάτιρα.

Δια-Ταύτα-1-5701

Κώστας Κόκλας, Σωτήρης Καλυβάτσης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Σοφία Μουκίδου και πολλοί άλλοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο Δια ταύτα σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σταματόπουλου


«Διανύουμε μια εποχή που οι άνθρωποι γίνονται ρόλοι»


Δώδεκα ιστορίες και πολλοί guest ανάμεσά τους οι Απόστολος Γκλέτσος, Τρύφωνας Σαμαράς, Λάκης Γαβαλάς. Γιατί επέλεξε ανθρώπους που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τα media; Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθαρίζει « Διανύουμε μια εποχή που πολλοί άνθρωποι γίνονται ρόλοι και πολλοί ρόλοι το μετάνιωσαν και έγιναν άνθρωποι! Όταν η Μήτση κινδυνεύει με φυλάκιση έχει ανάγκη να ρωτήσει κάποιον για το πώς είναι στη φυλακή. Έτσι σκέφτηκα τον Λάκη Γαβαλά. Μάλιστα δεν υπήρχε σενάριο στη σκηνή. Του είπα τι θα έκανε και ποιος ο ρόλος μου και το ...γράψαμε!»

Δια-Ταύτα-2-570


Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ότι επιλέγει όλα αυτά τα χρόνια ακόμα και οι άνθρωποι του συνεργείου να είναι ίδιοι και ότι την εποχή που γύρισε τους 10 Μικρούς Μήτσους κόντεψε κυριολεκτικά να καταρρεύσει: « Είχε πάθει Αλτσχάιμερ το σώμα μου. Δεν ήξερα ποιος είμαι. Σκεφτείτε ότι μια φορά βγήκαμε από γύρισμα που κράτησε ...56 ώρες σερί!»


Τσαντίρι περιοδεύον και Newsbomb.gr για ενημέρωση

480x360 4


Όσον αφορά στο Τσαντίρι, θα προβληθούν τέσσερα επεισόδια και μετά « Το τσαντίρι κλείνει τον μεγάλο κύκλο πορείας του» εξηγεί ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος τονίζει ότι το πρώτο Τσαντίρι θα βγεί από την Αθήνα αλλά το δεύτερο από τη Θεσσαλονίκη. « Νομίζω ότι το επόμενο θα είναι από Μυτιλήνη, προσπαθούσα πολύ να βγάλω ένα Τσαντίρι από το Καστελόριζο αλλά δεν είναι εφικτό λόγω προβλημάτων στο σήμα» εξηγεί ο Λάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να μας πει τα καλύτερα για το Newsbomb.gr: « Μ αρέσει πάρα πολύ το Newsbomb.gr και το παρακολουθώ καθημερινά. Κοιτάω όλες του τις στήλες αλλά εστιάζω κυρίως στα πολιτικά»