MEDIA

Η 16χρονη που μάγεψε με την ερμηνεία της όλη την Ελλάδα! (pics+vids)

Η 16χρονη που μάγεψε με την ερμηνεία της όλη την Ελλάδα! (pics+vids)

Για την 16χρονη Αρετή Κοσμίδου μιλάει πλέον όλη η Ελλάδα, αφού η εμφάνισή της στο The Voice μάγεψε κριτές και τηλεθεατές.

Δεν ήταν άδικα το μεγάλο αστέρι των Blind Audition του The Voice, αφού χθες, Παρασκευή κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο, αφήνοντας για ακόμα μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις.

hfd

Στο τελευταίο επεισόδιο των Blind Auditions του The Voice, πάνω στην σκηνή βρέθηκε ένα κορίτσι απλό με λιτή περιβολή, ντροπαλό που δεν σε προετοίμαζε για το τι θα ακολουθήσει. Από τις πρώτες νότες, όμως, οι κριτές συνειδητοποίησαν ότι είναι αυτό που έψαχναν!

Με άψογα αγγλικά και απίθανες διακυμάνσεις στη φωνή τραγούδησε το "Let her Go" του «Passenger» και έκανε τους κριτές να γυρίσουν αμέσως τις καρέκλες τους και να μονομαχούν για το ποιος θα την πάρει στην ομάδα του. Τελικά, κατάφερε και την κέρδισε ο συμπατριώτης της Μιχάλης – Stavento, που εξέφρασε την απορία πως δεν την είχε ανακαλύψει στην Αλεξανδρούπολη.

Η 16χρονη Αρετή Κοσμίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, από πολύ μικρή ηλικία ήξερε με τι θα ήθελε να ασχοληθεί στο μέλλον. Το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη, γι' αυτό και δήλωσε συμμετοχή στο The Voice, ώστε να πραγματοποιήσει την μουσική καριέρα που ονειρεύεται. Οι γονείς της που κατάγονται, από τις Φέρες, είναι συνεχώς στο πλευρό τους και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα!

Τραγουδάει το «Come together» των The Beatles και πραγματικά το σκίζει!

Μαθήτρια της δευτέρας λυκείου, έχει παρακολουθήσει δύο χρόνια μαθήματα κλασσικής κιθάρας και συνεχίζει τα τελευταία 3 χρόνια μαθήματα ακουστικής. Το απίστευτο είναι ότι αυτή η συγκλονιστική φωνή και ερμηνεία δεν προέρχονται από μαθήματα μουσικής, αλλά πηγάζουν από μέσα της.Η 16χρονη Αρετή δεν έχει εμπειρία στο τραγούδι και πέρα από κάποιες σχολικές συναυλίες, στις οποίες έχει συμμετάσχει, δεν είχε τραγουδήσει ποτέ ξανά μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό.

1551758 10201061073960666 1515954182 n

Στο πρώτο επεισόδιο των Battles, η Αρετή μονομάχησε με την υποψήφια Χριστίνα Μήλιου και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση!

Τραγούδησαν το "I was made for loving you" της Maria Mena, που ομολογουμένως και οι δυο το είπαν αψογα.

«Είσαι ένα φυσικό ταλέντο» της είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Η Αρετή είναι μία φωνή που πραγματικά με μάγεψε», τόνισε η Δέσποινα Βανδή και είπε ότι είμαι με την Αρετή καθαρά.

999628 10200367703946849 206547847 n