MEDIA

Κι όμως! Στο Game of Thrones συμμετέχουν 6 πορνοστάρ (pics)

Κι όμως! Στο Game of Thrones συμμετέχουν 6 πορνοστάρ (pics)

Ακόμα και οι μεγαλύτεροι φανς του Game of Thrones αγνοούν μια ίσως όχι και τόσο σημαντική, αλλά αν μη τι άλλο... πιπεράτη λεπτομέρεια.

Έξι πορνοστάρ, όχι ιδιθαίτερα γνωστές στο ευρύ κοινό, έχουν υποδυθεί ή πρόκειται να υποδυθούν ισάριθμους ρόλους στη σειρά που έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό. Πρόκειται για τις ακόλουθες:

por1

Sibel Kekilli

Εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου και... παρέμεινε. Έκανε λαμπρή καριέρα στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών πριν από μια δεκαετία.

po2

Samantha Bentley

Βρετανίδα πορνοστάρ με σημαντικές διακρίσεις στο παλμαρέ της. Έχει κλείσει ρόλο, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος θα είναι αυτός.

po3

Jessica Jensen

Ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες το 2011 και μάλιστα αναδείχθηκε... ρούκι της χρονιάς. Θα έχει ρόλο, άγνωστο ποιον, στον τέταρτο κύκλο.

po4

Aeryn Walker

Παίζει κυρίως σε ερασιτεχνικές ταινίες πορνό και έρχεται από την Αυστραλία. Θα υποδυθεί μία από τις συζύγους του Craster κατά τη διάρκεια του 4ου κύκλου.

po5

Maisie Dee

Βρετανίδα πορνοστάρ, έπαιξε τη Daisy κατά τη διάρκεια του 2ου κύκλου.

po6

Sahara Knite

Ο ρόλος της είχε πολύ σύντομη διάρκεια, αλλά η ίδια πρόλαβε να αφήσει το στίγμα της, καθώς μία από τις ερωτικές περιπτύξεις της με τον Esme Bianco, χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερα αισθησιακή.

Πηγή: news.com.au