MEDIA

Ν. Χατζηνικολάου: "Ας μην είναι το τελευταίο δελτίο..."

Ν. Χατζηνικολάου: "Ας μην είναι το τελευταίο δελτίο..."
Το παρακάτω άρθρο προέρχεται από...

Το παρακάτω άρθρο προέρχεται από το golema.gr, το site της τηλεκριτικού κ. Ντέπυς Γκολεμά που συνεργάζεται με το Νίκο Χατζηνικολάου! Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

« "Εύχομαι το σημερινό δελτίο του Alter να μην είναι το τελευταίο. Τα πράγματα στο Alter δεν τα βλέπω πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται ότι δεν πηγαίνουν καθόλου καλά τα πράγματα στο κανάλι που εργάζομαι".

"Είμαι υποχρεωμένος να μείνω και να υποστηρίξω τους 700 εργαζόμενους. Διαφορετικά δεν θα ήμουν εκεί". Με αυτά τα λόγια, που δυστυχώς και για την ώρα δεν προμηνύουν αίσια κατάληξη στο πολύμηνο πρόβλημα του Alter, έκανε την αποφώνηση της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Real Fm, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στο μεταξύ, λίγες ώρες νωρίτερα οι μέτοχοι του Alter Channel είχαν λάβει σχέδιο σύμβασης αναδιοργάνωσης της εταιρείας με συμμετοχή fund στο μετοχικό της κεφάλαιο από την Argo Capital Management Ltd.

Κατά τον ίδιο τρόπο, η εταιρεία μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποίησε ότι έχει αποσταλεί στις πιστώτριες τράπεζες σχέδιο συμφωνίας για την παροχή διευκολύνσεων σε χρηματοδοτικό επίπεδο.

Ωστόσο, το μεσημέρι η διατύπωση που επέλεξε για να περιγράψει την κατάσταση ο Νίκος Χατζηνικολάου, αναζωπύρωσε τα σενάρια που έκαναν λόγο ακόμη και για υπαγωγή της επιχείρησης στον πτωχευτικό κώδικα.»

Διαβάστε επίσης:

Δεν έχω μάθει να το «βουλώνω» (για το Alter)