MEDIA

Το «Μπρούσκο» οδήγησε στην πρωτιά το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1

Το  «Μπρούσκο» οδήγησε στην πρωτιά το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1

Πρεμιέρα νέας σεζόν χθες για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των δύο μεγάλων αντιπάλων ΑΝΤ1 και Mega. Το «Μπρούσκο» κατάφερε να κρατήσει το κοινό στο κανάλι, με το δελτίο του ΑΝΤ1 να έχει συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 20,3.

Βέβαια η διαφορά με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Μαρία Σαράφογλου κατάφερε να είναι σε υψηλά νούμερα, αφού άγγιξε το 20,1.
Νούμερο που αποδεικνύει πως το νέο πρόσωπο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, έχει καταφέρει να κρατήσει το κοινό του καναλιού.

Οσον αφορά στις σειρές των καναλιών, παρατηρούμε με έκπληξη πως η επανάληψη της σειράς «Πενήντα-Πενήντα» στο Mega πέρασε σε τηλεθέαση, με μικρή βέβαια διαφορά το Μπρούσκο (24,3 και 24 αντίστοιχα), σύμφωνα με τα στοιχεία της ABG Nielsen για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Επίσης οι σειρές σε επανάληψη «Μαύρα Μεσάνυχτα» και «Ευτυχισμένοι Μαζί» στο Mega βρέθηκαν σε τηλεθέαση πιο πάνω κι από τα δελτία ειδήσεων (22,0 και 20,5 αντίστοιχα).

Τέλος η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ρουα Μάτ» έχει συγκεντρώσει ένα μερίδιο 16,4% ενώ το «Ονειρο Ηταν» στο Mega είχε χθες μερίδιο 19,0.

ΠΗΓΗ: NIELSEN AUDIENCE MEASUREMENT

Διαβάστε επίσης

Μπρούσκο: Στα ύψη της τηλεθέασης η τηλεταινία