MEDIA

Η πρώτη νίκη των εργαζομένων στο Alter

Η πρώτη νίκη των εργαζομένων στο Alter
Διεκόπη απόψε και για δύο ώρες (21:00 - 23:00) το πρόγραμμα του Alter με την είσοδο των απλήρωτων εργαζόμενων στο κοντρόλ ...

Διεκόπη απόψε και για δύο ώρες (21:00 - 23:00) το πρόγραμμα του Alter με την είσοδο των απλήρωτων εργαζόμενων στο κοντρόλ του σταθμού, οι οποίοι ανήρτησαν την κάρτα:

Οι εργαζόμενοι του ALTER δεν είναι είλωτες.
Απαιτούν ΤΩΡΑ τα δεδουλευμένα τους.
ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Η κάρτα παρέμεινε για δύο ώρες στο σήμα του Alter και τα γεγονότα προηγουμένως εκτυλίχθηκαν ως εξής:

Στις 19:00 το απόγευμα υπήρξε συγκέντρωση εργαζομένων τεχνικών στον προθάλαμο του Αlter, οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να μπουν στην αίθουσα κοντρόλ του σταθμού για να διακόψουν το πρόγραμμά του και να αναρτήσουν την κάρτα με το αίτημά τους.

Προς στιγμή πήγε να δημιουργηθεί επεισόδιο με τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της διεύθυνσης του Alter και τελικά κάποιος άγνωστος κατάφερε να ανοίξει την κλειδωμένη σιδερένια πόρτα της αίθουσας του κοντρόλ, ειδοποιώντας του παρευρισκόμενους ότι μπορούν να περάσουν και να αναρτήσουν την κάρτα που θέλουν.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να διασταυρωθεί ούτε από τη διοίκηση Γιαννίκου, ούτε από τη φερόμενη ως νέα διοίκηση του σταθμού, εταιρία Αργώ, ποιος και γιατί επέτρεψε την είσοδο των εργαζομένων στο κοντρόλ και τη διακοπή του μαγνητοσκοπημένου προγράμματος.

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά γίνονται σε μία στιγμή που έχει γίνει αίτηση στο δικαστήριο για υπαγωγή σταθμού στο άρθρο 99, πολλές τράπεζες έχουν ήδη σφραγίσει επιταγές του Αlter που έχουν λήξει κι επίκειται την Παρασκευή απόγευμα συνάντηση των εκπροσώπων εργαζομένων με τη εταιρία Aργώ που έχει αναλάβει την εξυγίανση του σταθμού.

Aμέσως μόλις αναρτήθηκε η κάρτα στο σήμα του Alter, άρχισαν να συρρέουν κατά δεκάδες στο σταθμό, οι απλήρωτοι επί 5 μήνες εργαζόμενοί του πανηγυρίζοντας για την πρώτη τους αυτή νίκη.

To γεγονός πάντως αυτό σημαίνει το τέλος εποχής του Κ.Γιαννίκου και της ομάδας του για το Alter και την έναρξη μιας νέας περιόδου όπου προφανώς τα ηνία του σταθμού έχει αναλάβει η ομάδα των Κυπρίων επενδυτών της εταιρίας Αργώ με ενορχηστρωτή και πιθανό μέλλοντα διευθύνοντα σύμβουλο του Alter τον Κύπριο κ.Τάσο Καζίνο