MEDIA

Εξελίξεις στο Mega: Έτοιμος να βάλει 25 εκατομμύρια ο Ιβάν Σαββίδης

Εξελίξεις στο Mega: Έτοιμος να βάλει 25 εκατομμύρια ο Ιβάν Σαββίδης

Έστειλε επιστολή στις πιστώτριες τράπεζες με την οποία ενημερώνει για τις προθέσεις του – Τα 8 από τα 25 εκατομμύρια προορίζονται για την εξόφληση των εργαζομένων

Η Dimera Media Investments LTD, η εταιρεία συμφερόντων Ιβαν Σαββίδη, η οποία εξαγόρασε τις μετοχές που κατέχει ο κ. Φώτης Μπόμπολας στο Mega, προχώρησε σε ενημέρωση των πιστωτριών τραπεζών για την επόμενη ημέρα στον τηλεοπτικό σταθμό.

Με την παρούσα επιστολή μάλιστα ο Ιβάν Σαββίδης, δεσμεύεται πως θα δώσει 25 εκατομμύρια ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ» και με σκοπό τα 8 από αυτά να δοθούν στους απλήρωτους εργαζομένους της εταιρείας.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του κ. Σαββίδη:

SAVVIDIS MEGA ALPHA BANK 1

Δεσμευόμαστε και είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. το ποσό των 25.000.000 ευρώ, εκ των οποίων ποσό 8 εκατ.ευρώ θα αχθεί για εξόφληση των προς τους εργαζομένους της από μακρού οφειλομένων και το ποσό κατ΄ ελάχιστον των 10 εκατ. ευρώ θα αχθεί προς κάλυψη ισόποσων οφειλών της προς τις τράπεζες», αναφέρει σε επιστολή του προς την Alpha Bank ο Ιβάν Σαββίδης.

Σχετικές ειδήσεις