MEDIA

Τηλεοπτικές άδειες: Ασφαλιστικά μέτρα από STAR, Alpha, ANT1, ΣΚΑΙ, MEGA για τον διαγωνισμό (video)

Τηλεοπτικές άδειες: Ασφαλιστικά μέτρα από STAR, Alpha, ANT1, ΣΚΑΙ, MEGA για τον διαγωνισμό (video)

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν ότι η δεύτερη άδεια έχει κι αυτή «κλειδώσει».

Ρεπορτάζ Νικόλ Παπάζογλου

Λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης (31/8), ο δικηγόρος του STAR θυροκόλλησε στην πύλη της Γενικής Γραμματείας Τύπου, ασφαλιστικά μέτρα κατά του διαγωνισμού.

Ο δικηγόρος του STAR απάντησε αργότερα στις ερώτησεις δημοσιογράφων για το τι αφορούν τα ασφαλιστικά μέτρα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν το παρέδωσε σε κάποιον αρμόδιο αλλά το θυροκόλλησε στην πύλη του κτηρίου.

asfalistika 3

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει το Star στις 19 Αυγούστου κατά της συμμετοχής της εταιρείας του Ιωάννη-Βλαδίμηρου Καλογρίτσα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

O δικαστικός επιμελητής είπε ότι η θυροκόλληση έγινε σήμερα γιατί αυτή ήταν η τελευταία ημέρα που μπορουσε να γίνει αυτή η επίδοση.

Αμέσως μετά το πρώτο φάκελο που κατέθεσε ο δικηγόρος του STAR, ένας δεύτερος δικηγόρος θυροκόλλησε ένα ακόμη φάκελο στην πύλη της Γενικής Γραμματείας Τύπου, αυτή τη φορά για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, με τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν το ίδιο θέμα.

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί ένας τρίτος φάκελος με ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 κατά της εταιρείας DIMERA συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη και λίγα λεπτά αργότερα θυροκολλήθηκαν και τα ασφαλιστικά μέτρα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Τέλος ένας πέμπτος φάκελος με ασφαλιστικά μέτρα ήρθε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για ασφαλιστικά μέτρα κατά της δημοπρασίας από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης Τύπου αλλά και κατά των τεσσάρων νέων σχημάτων που μετέχουν στην εν εξελίξει διαδικασία, ενώ την εμφάνισή του έκανε καιν ένα εξώδικο από την εφημερίδα «Έθνος».

Σχετικές ειδήσεις