MEDIA

Survivor - Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ψήφισαν Αγγελόπουλο και Σπαλιάρα!

Survivor - Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ψήφισαν Αγγελόπουλο και Σπαλιάρα!

Survivor: Απίστευτες ανατροπές στο χθεσινό (20/03/2017) επεισόδιο του Survivor!

Για πρώτη φορά, μετά από τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες, η ομάδα των «Διάσημων» αναγκάστηκε να υποδείξει τρεις υποψήφιους από τους παίκτες της προς αποχώρηση.

Κι εκεί ήρθαν οι... εκπλήξεις!

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, πρώτος σε αρνητικούς ψήφους ήρθε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος ψηφίστηκε από 8 συμπαίκτες του κι ακολούθησε η Σόφη Πασχάλη, που πήρε τρεις ψήφους και την υπέδειξε ως υποψήφια ο Γιώργος Χρανιώτης, που είχε νωρίτερα κερδίσει προσωπική ασυλία.

Και το... μεγαλύτερο σοκ ήρθε στο τέλος: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είχε κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία, υπέδειξε ως υποψήφιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων, τα social media πήραν κυριολεκτικά «φωτιά», καθώς όλοι περίμεναν πως υποψήφιοι θα ήταν άλλοι «Διάσημοι», και φυσικά όχι ο «Ντάνος», ο οποίος θεωρείται κι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ψήφοι κατά του Γιάννη Σπαλιάρα - από σχεδόν ολόκληρη την ομάδα - έχουν να κάνουν με τη γκρίνια που χρεώνουν στο μοντέλο οι συμπαίκτες του. Μπορεί εμείς να μη τα βλέπουμε όλα, καθώς είναι περιορισμένος ο χρόνος που το reality μας αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην παραλία τους, ωστόσο, την τελευταία εβδομάδα, οι εντάσεις, με επίκεντρο τον Γιάννη Σπαλιάρα, είχαν γίνει σχεδόν καθημερινές, τόσο για το φαγητό, όσο και για το αν θα αγωνιστεί στα αγωνίσματα ή όχι.

Όσο για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Η ίδια είπε: «Θεωρώ ότι εδώ και 1,5 μήνα έχουμε διαμορφώσει απόψεις για το χαρακτήρα του κάθε συμπαίκτη, μέχρι και της αντίπαλης ομάδας, που τα παιδιά δεν τα ζούμε. Έτσι, λοιπόν, ο λόγος που θα δώσω την ψήφο μου στον παίκτη προς αποχώρηση είναι γιατί δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας, και για να είμαι πιο συγκεκριμένη του μεγαλύτερου ποσοστού της ομάδας, και είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος».

Τι εννοούσε, λοιπόν, η αθλητικογράφος με τη λέξη «εμπιστοσύνη»;

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ίδια, όπως και ορισμένοι ακόμη συμπαίκτες της, έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά του «Ντάνου», και θεωρούν ότι είναι διπρόσωπος και πως όλο αυτό το «καλό παιδί» που θέλει να βγάζει προς τα έξω είναι ρόλος!

Η... συνέχεια απόψε, προς επιβεβαίωση των παραπάνω!

Σχετικές ειδήσεις