MEDIA

Survivor: Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον Ντάνο – Γι΄αυτό ήθελαν να τον διώξουν οι «Διάσημοι»!

Survivor: Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον Ντάνο – Γι΄αυτό ήθελαν να τον διώξουν οι «Διάσημοι»!

Survivor: Πολλά περισσότερα από όσα ίσως θα ευελπιστούσε ακόμα και η Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» η Σόφη Πασχάλη, η οποία έδωσε… στεγνά τον Γιώργο Αγγελόπουλο (και όχι μόνο) φανερώνοντας το ψέμα και το μεγάλο μυστικό του.

Το τηλεοπτικό κοινό αναρωτιόταν τι στο καλό ήταν αυτό για το οποίο κατηγορούσε η Σόφη Πασχάλη τον Ντάνο και δεν μπορούσε να το αποκαλύψει, υποστηρίζοντας μόνο σε ένα συμβούλιο του νησιού πως ψάρεψε ένα ψάρι και το μοιράστηκε μόνο με συγκεκριμένα άτομα της ομάδας. Μόνο που τελικά το ψάρι δεν ήταν όντως… ψάρι, αλλά «βαφτίστηκε» έτσι! Γιατί πώς θα μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για το καρβέλι ψωμί ή το σάντουιτς, όταν το περιστατικό με τις κλοπές-ανταλλαγές δεν είχε καν φθάσει στα αυτιά της παραγωγής;

Με αφορμή λοιπόν τις αποκαλύψεις για το φαγητό που έπαιρναν οι παίκτες… απ΄ έξω, η Πασχάλη ήταν χειμαρρώδης και δεν δίστασε, παίρνοντας φόρα, να τα μαρτυρήσει όλα!

«Το ψάρι ήταν παράδειγμα. Το έχω πει 100 φορές. Δεν μπορούσα να πω το φαγητό! Γιατί πού το βρήκα;», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σόφη Πασχάλη, συμπληρώνοντας: «Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για ένα γεγονός όταν δεν υπάρχει εικόνα; (δεν το είχαν καταγράψει οι κάμερες)».

Ποιος έφερε πρώτος το ψωμί;

Αρχικά, η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε ότι το ψωμί το πήρε ο Γιώργος Χρανιώτης. «Όταν είχαμε μπει στο παιχνίδι, μας είχε πει ο Γιώργος o Χρανιώτης ότι "μου αρέσει να είμαι εκτός ορίων". Εκείνο το βράδυ είχαμε χάσει τον Γιώργο (Χρανιώτη). Εμφανίστηκε λοιπόν ο Γιώργος κάποια στιγμή και έφερε απ΄ έξω ένα delivery», ανέφερε με χιούμορ, προσθέτοντας:

«Εκείνη την ώρα, όταν πεινάς, η χαρά σου είναι τεράστια. Έγινε δύο φορές. Την πρώτη φορά ήταν ψωμί. Και το έφερε στην ομάδα. Έκανε μία κίνηση που δεν την ήξερε κανένας, μόνο κάποια αγόρια. Εγώ σαν Σόφη δεν γνώριζα τίποτα. Ούτε τα κορίτσια. Έκανε μία κίνηση (ο Χρανιώτης) για τη δική του ευχαρίστηση και παράλληλα για να ευχαριστήσει και εμάς. Και να δείξει ότι προσφέρει και σε εμάς και κάνει και κάτι παραπάνω για την ομάδα. Γίνεται αυτό το σκηνικό. Μετά εμείς κάναμε μία πολύ ωραία κουβέντα μεταξύ μας και είπαμε "πολύ ωραία το δεχόμαστε, αλλά να μην ξαναγίνει. Ήρθαμε εδώ για να πεινάσουμε και για να ζήσουμε τις συνθήκες αυτές!". Όλοι οι παίκτες ήταν αντίθετοι να ξαναγίνει, αλλά πιο πολλοί εγώ και ο Χανταμπάκης».

Μόνο που όπως αποκάλυψε η Πασχάλη, ο Χρανιώτης τούς είπε πως είχε αφήσει ανοιχτούς… λογαριασμούς με τους ντόπιους, καθώς είχε συμφωνήσει να του δώσουν ένα ακόμη καρβέλι. Συμφώνησαν όλοι οι παίκτες και μετά από αυτό «τελείωσε εκεί! Το είπε και το έκανε! Δεν το ξαναέκανε ποτέ αυτός ο άνθρωπος», συνέχισε η Πασχάλη.

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε ο Ντάνος και δεν έλεγε… κανείς;

Η γυμνάστρια αποκάλυψε ωστόσο πως μετά τον Χρανιώτη, ο Ντάνος πήρε πρωτοβουλία ανταλλάσσοντας με τους ντόπιους πράγματα που ανήκαν σε όλη την ομάδα για φαγητό, το οποίο μάλιστα δεν μοιραζόταν καν με όλους.

«Έδωσε το καλάμι ψαρέματος χωρίς να ρωτήσει. Είπε ψέματα ότι τα παπούτσια του τα πήρε η θάλασσα, ενώ τα είχε ανταλλάξει για φαγητό», υποστήριξε η Σόφη, καταλήγοντας: «Ο Γιώργος καλώς ή κακώς ήταν το δεύτερο άτομο που επιχείρησε να το κάνει, όχι όμως με τον ίδιο τρόπο. Έκανε ανταλλαγή πραγμάτων που δεν ήταν δικά του. Γιατί το καλάμι το είχαμε όλοι. Αν ανταλλάξεις το καλάμι, ρώτα μας!». Και συνέχισε τις αποκαλύψεις: «Έδωσε τα παπούτσια του και υποτίθεται τα πήρε το κύμα τα παπούτσια του!».

Γι΄ αυτό λοιπόν η Πασχάλη στην αποχώρησή της έκανε λόγο για το «ψέμα που νίκησε», ενώ δεν αποχαιρέτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο με αγκαλιά, όπως τους υπόλοιπους συμπαίκτες της. Ίσως, δε, γι΄ αυτό και ο Αγγελόπουλος να χαρακτήρισε τον Στέλιο Χανταμπάκη διπρόσωπο στο περιστατικό που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, αφού ο τελευταίος φέρεται πως πρώτα έφαγε και μετά… μαρτύρησε!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι αυτές οι αποκαλύψεις δεν αποκλείεται να κοστίσουν ακόμα και τη νίκη στον Ντάνο, τον οποίο οι τηλεθεατές ίσως δουν πλέον με άλλο μάτι…

Σχετικές ειδήσεις