MEDIA

Απίστευτη αποκάλυψη στο Survivor: Ποιοι παίκτες έκλεβαν φαγητό από τους ντόπιους; (video)

Απίστευτη αποκάλυψη στο Survivor: Ποιοι παίκτες έκλεβαν φαγητό από τους ντόπιους; (video)

Τις βάσεις των υποψιών γιατί κάποιοι από τους παίκτες του Survivor δεν έχουν αδυνατήσει και... τόσο, ενίσχυσε η απίστευτη αποκάλυψη που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο σημερινό (20/4) συμβούλιο του νησιού.

Σύμφωνα λοιπόν με τον παρουσιαστή, η παραγωγή έχει δεχθεί καταγγελίες από ντόπιους ότι ορισμένοι παίκτες έκαναν… επιδρομή και πλιάτσικο σε κοντινό χωριό, κλέβοντας φαγητό!

Ο Τανιμανίδης έκανε μάλιστα λόγο για τρία περιστατικά, δύο με πρωταγωνιστές παίκτες των Διασήμων και ένα με παίκτη των Μαχητών, τα οποία μάλιστα παραδέχθηκαν και οι δύο ομάδες, ομολογώντας πάντως ότι το μόνο που... καρπώθηκαν ήταν δύο καρβέλια και ένα σάντουιτς σε κάποια στιγμή αδυναμίας ή υπερβολικής πείνας.

«Δεν νομίζουμε πως ένα καρβέλι για δώδεκα άτομα έκανε τη διαφορά», υποστήριξαν τόσο ο Γιάννης Σπαλιάρας, όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν εκ μέρους των δύο ομάδων, χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθούν οι ένοχοι, παρά μόνο ότι (όπως άφησαν να εννοηθεί) η απόφαση ήταν κοινή ή τουλάχιστον γνώριζαν όλοι...

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής δεν έμεινε μόνο στην κλοπή, αλλά έκανε λόγο μέχρι και για ανταλλαγές προϊόντων (όπως παπούτσια!!!) με φαγητό, προειδοποιώντας όλους τους παίκτες πως αν επαναληφθεί θα δεχθούν κυρώσεις, αφού κάτι τέτοιο, εκτός από παράνομο, είναι και εκτός κανόνων του ριάλιτι επιβίωσης…

Δείτε το βίντεο στο gossip-tv.gr

Σχετικές ειδήσεις