MEDIA

Survivor 2 αποχώρηση: Ποιος θα φύγει σήμερα (21/02); Νικόλας, Θοδωρής ή Νίκος;

Survivor 2 αποχώρηση: Ποιος θα φύγει σήμερα (21/02); Νικόλας, Θοδωρής ή Νίκος;

Survivorδιαρροή - spoiler:Οι Διάσημοι κέρδισαν τον τελευταίο αγώνα ασυλίας του Survivor 2 κι έτσι οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο, αφού πρώτα είχαν δώσει τον αγώνα ατομικής ασυλίας.

Νικητής βγήκε ο Χάρης, ενώ την πρώτη ατομική ασυλία είχε κερδίσει ως η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας η Ροδάνθη.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η κάλπη «έβγαλε» πρώτο υποψήφιο τον Νικόλα Αγόρου. Η Ροδάνθη ψήφισε τον Θοδωρή και ο Χάρης το Νίκο Θωμά.

Στο μεταξύ, οι Μαχητές δείχνουν να έχουν διασπαστεί. Άλλωστε, και πριν το αγώνισμα, το κλίμα που κυριαρχούσε στην παραλία δεν ήταν καθόλου καλό. Κάτι που φαίνεται ότι τους στοίχισε και στον αγώνα ασυλίας που απαιτούσε πολύ καλή συνεργασία των παικτών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Το Συμβούλιο, όμως, έκρυβε ένα ακόμη «μυστικό». Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε ότι ο πολυτιμότερος άντρας παίκτης και η πολυτιμότερη γυναίκα παίκτρια από την ομάδα που έχει κερδίσει την ασυλία θα μοιράζονται στην παραλία τους ένα γεύμα. Οι δύο πολυτιμότεροι παίκτες γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι ο Γιάννης Τσίλης και η Κατερίνα Δαλάκα, που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στην παραλία τους ένα σάντουιτς και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

Ποιος θα αποχωρήσει, όμως, σήμερα (21/02/2018) από τη Δομινικανή Δημοκρατία;

Η απάντηση σε λίγες ώρες...

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

«Βιβλική καταστροφή» προβλέπουν οι επιστήμονες για την Ελλάδα - Ποιες πόλεις κινδυνεύουν