MEDIA

«Κατέρρευσε» ο Φουρθιώτης μετά το κόψιμό του από το Epsilon: Ποιος τον αντικαθιστά

«Κατέρρευσε» ο Φουρθιώτης μετά το κόψιμό του από το Epsilon: Ποιος τον αντικαθιστά

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά: Από νωρίς το πρωί σήμερα 31/05/2018 οργιάζουν οι φήμες ότι Μένιος Φουρθιώτης τέλος από το Epsilon - Ότι δεν θα ξαναβγεί στον αέρα - Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr επιμένουν ότι έχει λήξει η συνεργασία του με το κανάλι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή του ALPHA «Happy Day», χθες ανακοινώθηκε στον παρουσιαστή ότι στο τέλος της σεζόν τα «Αποκαλυπτικά» σταματούν, όπως κι η γενικότερη συνεργασία του με το κανάλι.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα από το σταθμό, ενώ πολλά γράφονται και ακούγονται ήδη για τον αντικαταστάτη του.

Ποια είναι η αλήθεια;

Η αλήθεια είναι ότι ο Φουρθιώτης διέψευσε στους συνεργάτες του όλα όσα ακούγονται, αλλά δεν διέψευσε επίσημα.

Αλήθεια είναι επίσης ότι συναντήθηκε σήμερα με στελέχη της διοίκησης του σταθμού, πλην όμως η συνάντηση δεν πήγε καθόλου καλά.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο και δεν κατέληξε πουθενά ή μάλλον κατέληξε σε αδιέξοδο και σε ακραίες δηλώσεις από την πλευρά του παρουσιαστή.

Οι πληροφορίες ότι είναι οριστικά παρελθόν είναι εγκυρότατες και μάλιστα αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο παρουσιαστής έχασε την ψυχραιμία του λέγοντας υπερβολές...

Ήδη, μετά τα όσα μαθεύτηκαν, έχουν γίνει κρούσεις σε συνεργάτες της εκπομπής του από άλλα κανάλια, ενώ είναι πολύ ισχυρό το σενάριο να τον αντικαταστήσει στην εκπομπή ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler - διαρροή: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα (31/05);