MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (18/01/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (18/01/2016) πρωτοσέλιδα

Για μέτρα που διευρύνουν αντί να θεραπεύουν αδικίες και στρεβλώσεις του συνταξιοδοτικού μας συστήματος και πλήττουν σχεδόν 3 εκατ. ασφαλισμένους, οι οποίοι ακόμη και με 30 ή 40 χρόνια δουλειάς καταδικάζονται από τώρα με συντάξεις σχεδόν παρόμοιες με όσων έχουν 20 και 25 έτη ασφάλισης, κρύβει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού τύπου.

Πρεμιέρα σήμερα και για την αξιολόγηση, καθώς καταφτάνουν τα τεχνικά κλιμάκια αλλά και αυτό της Γερμανίας, που θα προετοιμάσουν την καθοριστική έλευση των εκπροσώπων των δανειστών όταν σημειωθεί πρόοδος. Ακόμη στα πρωτοσέλιδα σήμερα 18/01/2016 θα διαβάσετε για τη δέσμη μέτρων που ετοιμάζεται προκειμένου να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της «μαύρης» εργασίας. Στον σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας περιλαμβάνονται νέα και κλιμακούμενα πρόστιμα ανάλογα με την ένταση της παραβατικότητας αλλά και ισχυρά κίνητρα για προσλήψεις των αδήλωτων εργαζομένων.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Το ασφαλιστικό και οι ισχυρές πιέσεις που βρίσκεται αντιμέτωπη η κυβέρνηση εντός και εκτός, οι αντικειμενικές με το νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται, το αγροτικό όσον αφορά τον συμψηφισμό οφειλών με τις επιστροφές φόρων αλλά και η πορεία ενίσχυσης της Εθνικής Τράπεζας που σήμερα σε έκτακτη ΓΣ επικυρώνει την πώληση της FinansBank απασχολεί τον οικονομικό Τύπο σήμερα.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις