MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (27/05/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (27/05/2016) πρωτοσέλιδα

Ο ΦΠΑ στα νησιά, τα προαπαιτούμενα που «προκαλούν σύγχυση» στην κυβέρνηση και η επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στη χώρα, είναι κάποια από τα θέματα που απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, σήμερα, Παρασκευή (27/05/2016).

ΟΛΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται σήμερα στις πολιτικές εφημερίδες και στις αλλαγές που προτείνονται στο τελικό πόρισμα της επιτροπής διαλόγου για την Παιδεία από το Δημοτικό έως και το Λύκειο. Επίσης αναφέρονται στην υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της 69χρονης γυναίκας στο Μαρούσι, την αύξηση του ΕΝΦΙΑ για μισό εκατομμύριο πολίτες και το προσχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση για τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Τα deal που «φέρνει» μαζί του ο Ρώσος πρόεδρος κατά τη σημερινή του επίσκεψη στην Ελλάδα, οι πιέσεις Τόμσεν, Σόιμπλε και Μοσκοβισί προς την ελληνική κυβέρνηση αλλά και οι λεπτομερείς έλεγχοι που θα γίνουν σε καταθέσεις, ακίνητα, τραπεζικές θυρίδες, ΙΧ κλπ. στη «μάχη» κατά της φοροδιαφυγής, είναι τα θέματα που ξεχωρίζουν στα σημερινά πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου.

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις