ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mediterranean College: Όλοι μαζί στήριξαν την «Ελπίδα» για ζωή!

Mediterranean College: Όλοι μαζί στήριξαν την «Ελπίδα» για ζωή!

Προσήλθαν στον αγωνιστικό χώρο από νωρίς. Ο στόχος ήταν σημαντικός και γι’ αυτό ήταν όλοι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγώνα για την «ΕΛΠΙΔΑ»!

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του MEDITERRANEAN COLLEGE, της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ και του Συλλόγου Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας γεμίζοντας το Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου για να παρακολουθήσει έναν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας- έκπληξη της φετινής Basket league, της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ και του Συλλόγου Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας. Για να ενισχύσει, όπως μπορούσε ο καθένας, την «ΕΛΠΙΔΑ», το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ''ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ'', όπου και διατέθηκαν όλα τα έσοδα της διοργάνωσης. Εξάλλου, στον αγώνα δεν υπήρχε προκαθορισμένη τιμή εισιτηρίου, αλλά ο καθένας ήταν ελεύθερος να προσφέρει το ποσό που επιθυμούσε για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, στον «κουμπαρά» αλληλεγγύης που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του γηπέδου.

Το λόγο πήρε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, ο κ. Μάικ Φουντεδάκης, speaker της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συμμετοχή.

Αμέσως μετά, ο κ. Φουντεδάκης έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟΥ κ. Ιωάννη Ψαρράκη ο οποίος – μεταξύ άλλων- δήλωσε τα εξής: «Είναι ένας πολύ σημαντικός σκοπός για μας και είναι πολύ μεγάλη τιμή, καταρχήν, να φιλοξενούμε στη πόλη μας όλα αυτά τα μεγαθήρια του Μπάσκετ, που ουσιαστικά δημιούργησαν το Μπάσκετ στην Ελλάδα και έγραψαν την ιστορία του...» .

Η μεγάλη στιγμή είχε φθάσει και ο γνωστός speaker πήρε ξανά το λόγο για να καλέσει στο παρκέ την «αφρόκρεμα» του Ελληνικού αθλητισμού:

Για το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη και βοηθό τον Αργύρη Πεδουλάκη: Μπάνε Πρέλεβιτς, Δήμος Ντικούδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Μπουντούρης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Βαγγέλης Βουρτζούμης, Γιάννης Γιαννούλης, Ντούσαν Βούκτσεβιτς, Βασίλης Ντάκουλας, Χρήστος Κωνσταντινίδης

Για την ΚΑΕ Λαύριο με προπονητή τον Χρήστο Σερέλη - Σάκης Γιαννακόπουλος, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Νίκος Μπάρλος, Μιχάλης Περράκης, Marko Keselj, Demarious Bolds, Ousman Krubally, Brandon Young, Jamal Nixon, Gilvytas Biruta, Ashley Hamilton, Γιάννης Καπώνης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Βαγγέλης Μπέμπης, Τάκης Νικολακόπουλος, Παναγιώτης Τσίρος, Δημήτρης Μπάκας.

Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στην Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ", κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το σύνολο του Ανθρωπιστικού και Φιλανθρωπικού της έργου. Την πλακέτα εκ μέρους της κυρίας Βαρδινογιάννη, παρέλαβε η κυρία Αλίνα Μινέτα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», η οποία -φανερά συγκινημένη- ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη τους στον σκοπό του Συλλόγου αλλά και τους διοργανωτές για την τόσο σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβαν.

Στη λήξη του αγώνα, το ταμπλό στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου έδειχνε το σκόρ: ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ - Έλληνες Βετεράνοι Μπάσκετ: 94-96. Κανείς, όμως, εκ των παρευρισκόμενων δεν έδειχνε να εστιάζει την προσοχή του σε αυτό. Ήταν όλοι εκεί με σκοπό να δώσουν «ΕΛΠΙΔΑ για Ζωή»!

Βασικός στόχος του Mediterranean College είναι η αδιάλειπτη στήριξη του Αθλητισμού και ειδικότερα η ανάδειξη της άρρηκτης διασύνδεσης Αθλητισμού-Εκπαίδευσης. Για μια ακόμη φορά, το 1Ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας- στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης που το διέπει από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του- στηρίζει ένα σημαντικό φιλανθρωπικό αγώνα.