ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Athens Sushi Restaurant Week: 1 – 12 Ιουνίου 2016

Athens Sushi Restaurant Week: 1 – 12 Ιουνίου 2016

Αν είστε λάτρεις του sushi ετοιμαστείτε για τις πιο γευστικές μέρες του Ιουνίου!

Το e-table.gr σάς προσκαλεί σε δύο εβδομάδες αφιερωμένες στο sushi. Από την Τετάρτη 1η Ιουνίου έως και την Κυριακή 12 Ιουνίου, μπορείτε να κάνετε δωρεάν online κράτηση σε μοναδικά ιαπωνικά εστιατόρια της Αθήνας, απολαμβάνοντας ειδικά εκπτωτικά μενού από 20 έως 50 ευρώ!

Εξαιρετικά υλικά, εκλεκτές γεύσεις, fusion διάθεση και μίνιμαλ αισθητική δημιουργούν τη γαστρονομική τάση που εξελίσσεται σε παγκόσμιο hype. Συνδυάστε μια μοδάτη έξοδο με το πιο ακαταμάχητο food trend, που έχει κατακτήσει την πόλη. Αρπάξτε τα chopsticks και ετοιμαστείτε για 12 μέρες με τα πιο νόστιμα sashimi, nigiri και maki στις μοναδικές value for money επιλογές που σας δίνει το e-table.gr.

Ανακαλύψτε τα εστιατόρια που συμμετέχουν: Wok n Roll στο Μαρούσι, Jimmy's Fish and the Sushi Tavern στο Μικρολίμανο, Aji Sushi Bar στο Σύνταγμα, Kikuko στη Νέα Σμύρνη, Rakkan Bar Restaurant στην Κηφισιά, Shisan στον Χολαργό, Won Ton στο Περιστέρι, Iki Sushi Lounge στο Νέο Ψυχικό, Tomoe στην Κηφισιά, Oozora The House στην Κηφισιά, Ledra Kai στον Νέο Κόσμo.

Athens Sushi Restaurant Week με το e-table.gr από 1 - 12 Ιουνίου 2016. Δείτε αναλυτικά τις προσφορές στα εστιατόρια, κάντε δωρεάν online κράτηση και φύγαμε για sushi στα πιο μοδάτα και προσεγμένα ιαπωνικά στέκια της Αθήνας!

Σχετικές ειδήσεις