ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς θα επιλέξεις το καλύτερο κρεβάτι για ξεκούραστο ύπνο;

Πώς θα επιλέξεις το καλύτερο κρεβάτι για ξεκούραστο ύπνο;

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσες ώρες περνάς στο κρεβάτι;

Της Κατερίνας Ηλιάκη

Είναι γεγονός πως ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται περίπου οκτώ ώρες ύπνου καθημερινά για να αποκτήσει ενέργεια και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Αυτό σημαίνει ότι κοιμόμαστε σχεδόν το ένα τρίτο της ζωής μας!

Ο ύπνος είναι εξίσου απαραίτητος με το οξυγόνο, το νερό και το φαγητό και η έλλειψή του μπορεί να επηρεάσει τόσο τη σωματική, όσο και την ψυχική σου υγεία. Ένα καλό κρεβάτι, ίσως δεν καταφέρει να λύσει τα προβλήματα αϋπνίας που έχεις, παίζει όμως πολύ σημαντικό ρόλο στην ποιότητα του ύπνου σου, καθώς μπορεί να ξεκουράσει και να τονώσει τον οργανισμό σου!

Πώς, όμως, θα επιλέξεις το καλύτερο κρεβάτι που θα σου προσφέρει έναν άνετο ύπνο; Οι κρεβατοκάμαρες της GAND είναι κορυφαίας ποιότητας. Κάθε έπιπλο φτιάχνεται με πολλή προσοχή και φροντίδα, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και να προσφέρει τη μέγιστη ξεκούραση στο σώμα.

Θα ανακαλύψεις μοναδικά ξύλινα κρεβάτια με αποθηκευτικούς χώρους για να καταφέρεις να βάλεις μία τάξη στο δωμάτιο και να δημιουργήσεις ένα ήρεμο περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς. Κάθε κρεβάτι είναι επενδυμένο με δέρμα ή ύφασμα και ποιότητα που ελέγχεται κατά την κατασκευή στο εργοστάσιο της GAND για αυτό και οποιοδήποτε έπιπλο και αν επιλέξεις θα συνοδεύεται από μία γραπτή εγγύηση ποιότητας 15 ετών. Έτσι, θα είσαι σίγουρος για την επιλογή σου!

Εάν προτιμάς τα κλασσικά έπιπλα σε λευκούς τόνους με γήινες αποχρώσεις τότε η GAND σου προσφέρει αμέτρητες προτάσεις. Τα κρεβάτια Bongo, Ina, Artana, Carla, Αφροδίτη είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που ξεχωρίσαμε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις μεγάλη ποικιλία τόσο σε μοντέρνες όσο και κλασσικές επιλογές, ενώ έχεις τη δυνατότητα να προτείνεις τις δικές σου ιδέες ώστε να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις και κάθε κρεβάτι ή έπιπλο που θα επιλέξεις. Έτσι, θα είναι ακριβώς όπως το έχεις φανταστεί και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σου. Βάλε φαντασία και η GAND θα πραγματοποιήσει το όνειρό σου χωρίς κανέναν περιορισμό!

Αν θέλεις να ανανεώσεις περαιτέρω το χώρο σου, θα βρεις πρακτικές συρταριέρες και κομοδίνα υψηλής αισθητικής στο www.epiplagand.gr. Οι έμπειροι διακοσμητές θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο σου και στις ανάγκες σου.

Ο ύπνος είναι αναζωογονητικός και θα σου προσφέρει την τόνωση που χρειάζεσαι, πόσο μάλλον όταν γίνεται στα πιο άνετα κρεβάτια με την εγγύηση της GAND! Διαμόρφωσε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σου, σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες και δημιούργησε το ιδανικό περιβάλλον για να ξεκινήσεις τη μέρα σου δυναμικά γεμάτος ενέργεια!

Για περισσότερες ιδέες επισκεφθείτε το www.epiplagand.gr/krevatokamares