ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δείτε τη βιτρίνα του καινούργιου Hermès στο Ντουμπάι (pics)

Δείτε τη βιτρίνα του καινούργιου Hermès στο Ντουμπάι (pics)

«Ανθρωπάκια του δάσους». Έτσι βάφτισαν οι καλλιτέχνες του γαλλικού στούντιο Zim & Zou το πολύχρωμο, χάρτινο σύμπαν που δημιούργησαν για τη βιτρίνα του καινούργιου καταστήματος Hermès στο Emirates Mall, στο Ντουμπάι.

Παράξενοι τύποι, τα χάρτινα ανθρωπάκια του δάσους. Ζουν σε μια δασένια χώρα θαυμάτων. Κοιτάζουν μέσα στα (επίσης, χάρτινα) σπιτάκια τους. Παραμυθένια σπιτάκια τους.

Δυο βιτρίνες, με δυο σκηνές από αυτόν τον κόσμο, διάφορα είδη χαρτιών κομμένα, διπλωμένα, τσακισμένα με χίλιους δυο τρόπους. Υπερμεγέθη μανιτάρια, αρχιτεκτονικές φόρμες που παραπέμπουν σε λουλούδια και φτερά, τοπία με φύλλα, αποτελούν αυτόν τον πολύπλοκο κόσμο από χάρτινα μέρη.
«Αυτή η οπτική γωνία από μικροσκόπιο –όπου φυτά και λοιπή βλάστηση βασιλεύουν “αφέντες”– είναι σαν ένα είδος εικόνας, σαν ένα φλας, μια συγκεκριμένη στιγμή στο αχαλίνωτο τρέξιμο της φύσης», τονίζουν οι Zim & Zou στο Designboom.

«Η ζωή είναι παντού, λουλούδια μεγαλώνουν και, στην ορμή τους, συμπαρασύρουν τους κατοίκους τους. Οι μυστηριώδεις άνθρωποι εξελίσσονται, οικοδομούν και ζουν ακριβώς στην καρδιά της φύσης, αποκαλύπτοντας ένα μόνον μέρος της καθημερινότητάς τους».

Σχετικές ειδήσεις