ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

COSMOTE Skill Challenge

COSMOTE Skill Challenge

Παίξε στον μεγάλο διαγωνισμό και ταξίδεψε δωρεάν στη Σύρο για να αναμετρηθείς με τα μεγάλα αστέρια του μπάσκετ! Ζήσε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία με την υποστήριξη του αξεπέραστου δικτύου COSMOTE 4G

Αγαπάς το μπάσκετ; Ονειρεύεσαι να παίξεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα; Θέλεις να συναντήσεις τα είδωλά σου από κοντά; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να ζήσεις την απόλυτη μπασκετική εμπειρία δίπλα σε θρυλικούς παίχτες που έχουν μείνει στην ιστορία, όπως ο Γιώργος Πρίντεζης που είναι ο εμπνευστής και η «ψυχή» της διοργάνωσης που πραγματοποιείται στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, το LG AegeanBall Festival έρχεται για να συγκεντρώσει όλους όσοι έχουν πάθος με το άθλημα σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα και αριστοκρατικά νησιά του Αιγαίου, τη Σύρο. Την περασμένη χρονιά, η μεγάλη αθλητική διοργάνωση κέρδισε τις εντυπώσεις και κατάφερε να φέρει την πρωτεύουσα των Κυκλάδων στο προσκήνιο. Αν και εσύ είχες την ευκαιρία να την παρακολουθήσεις, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να τη χάσεις τη φετινή διοργάνωση, που αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστική. Αν πάλι δεν τα κατάφερες, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία καθώς εσύ και τρεις φίλοι σου μπορείτε να φτάσετε στο νησί εντελώς δωρεάν, χάρη στον μεγάλο διαγωνισμό COSMOTE Skill Challenge!

COSMOTE1

Πάρε, λοιπόν, τη δική σου ομάδα, οργανωθείτε και ξεκινήστε προπονήσεις. Το μεγάλο γεγονός δεν απέχει πια πολύ και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Πιο συγκεκριμένα από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου, η αδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη. Τα μεγαλύτερα ονόματα του μπάσκετ θα αναμετρηθούν σε αγώνες 3×3 και διαγωνισμούς δεξιοτήτων, σε γήπεδα ειδικά διαμορφωμένα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του νησιού, την πλατεία Μιαούλη, μπροστά από το Δημαρχείο. Ανάμεσά τους μπορείς να είσαι και εσύ!

Ρίχνεσαι στον αγώνα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος; Πιστεύεις ότι θα κατάφερνες έστω να αγγίξεις την μπάλα παίζοντας με τον Κώστα Σλούκα, τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιάννη Μπουρούση; Δοκίμασε τις δυνάμεις σου και δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό COSMOTE Skill Challenge! Αν βρίσκεσαι ανάμεσα στους νικητές θα ταξιδέψεις στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, για τρεις ημέρες. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής θα είναι πληρωμένα, για να διαγωνιστείτε στο τουρνουά 3x3 του LG AegeanBall Festival, αλλά και να ζήσετε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία του COSMOTE Skill Challenge, στην οποία ένας από την ομάδα θα αναμετρηθεί με τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ!

Αξίζει να δοκιμάσεις τον εαυτό σου και να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία που θα διηγείσαι στα παιδιά σου. Παίξε μπαλίτσα και με λίγη τύχη μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής που θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Παράλληλα, θα κάνεις τις διακοπές σου σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά, απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο, τις όμορφες παραλίες και τις βόλτες στα γραφικά δρομάκια της Ερμούπολης. Υπάρχει καλύτερο από το να συνδυάζεις διακοπές και μπάσκετ;

Δείξε τι αξίζεις, συμμετέχοντας σε μία από τις σημαντικότερες αθλητικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, το LG AegeanBall Festival που «τρέχει» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με το αξεπέραστο δίκτυο COSMOTE 4G!

Σχετικές ειδήσεις